Last news in Fakti

18 Декември, 2019 09:22 6 926 7

Вижте какви хонорари взеха в "Маскираният певец"

  • маскираният певец-
  • хонорари-
  • победител-
  • участник-
  • гарвана

Всеки един от участниците е прибирал по 1500 лв. на участие

Най-големият хонорар от 13 500 лв. е спечелила победителката в забавното шоу "Маскираният певец" Михаела Маринова, за да се преобрази в Гарвана. Останалите участници се договорили за хонорари, който зависели от това колко дълго ще останат в шоуто.

Костюмът на мистичния Гарван се оказал най-сложен за изпълнение, призна стилистката Кремена Халваджиян. В процеса на създаването му се наложила цялостна промяна в конструкцията му. Тъй като тежал 30 кг, а Михаела била доста крехка и само с 18 кг. по-тежка от дрехата, се наложило да бъде преправян така, че да може да го носи. Именно той се оказа най-харесвания от зрителите на забавното шоу.

Вотът на зрителите отреди победата за Гарванът Михаела. На второ място остана Розата - Жана Бергендорф, а трета – Пчелата Маги Джанаварова. Победителят не спечели парична или предметна награда, както е в другите предавания, а само статуетка и любовта на публиката.

Според договорите, които сключили 14-те участника, всеки един от тях е прибирал по 1500 лв. на участие, пише "Уикенд". Така трите финалиста Гарванът, Розата и Пчелата получили за изпълненията на десет песни по 13 500 лв. С най-нисък хонорар заради единствените си музикални изяви и ранно отпадане от надпреварата, се оказаха Паунът Иван Звездев и Коконата Джулиана Гани. Те заработили скромните 1500 лв. Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта заради рекламата на известна марка бира и се появи маскиран като Туборг. За трите си музикални изпълнения и допълнителната си изява, актьорът прибрал общо 6000 лв.

Освен за стойността на хонорарите, участниците дали съгласие и за тлъстите глоби, които щяли да платят, ако нарушат някоя от клаузите в договора си. 10 000 лв. неустойка грозяла всеки участник, разкрил дори неволно самоличността си. В случай, че изпълнителят не се яви навреме за репетиции или снимачен ден, без да е налице уважителна причина, той дължи неустойка от 10 лева за всяка минута закъснение. Същата глоба важала и при напускане на репетиции или снимки по-рано от предвиденото. За неявяване на репетиции участниците се наказвали с 1000 лв., а за отсъствие от снимки олеквали с 5000 лв. Продуцентите на продукцията се застраховали и при употреба на алкохол или наркотици. Ако участник се появи в нетрезво състояние, наказанието му било 1000 лв., а ако неадекватният му вид провали снимачен ден, глобата нараствала до 5000 лв. Всички участници обаче били много стриктни. Нито един от тях не си позволил да се провини със закъснение или друга с друга издънка, издават от екипа на шоуто.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto принц

    21 0 Отговор
    Аз пък си мислех, че Алисия взема повече пари, но явно е смъкнала тарифата хаха :D
  • 2 Гад

    19 3 Отговор
    Егати мизерното заплащане. Все е имало стиснати продуценти, но тия направо са за възхищение, щом са успели при тия условия да накарат участниците да сключат договори.

    Коментиран от #4

  • 3 До автора

    10 0 Отговор
    Четете ли въобще какво пишете?
    "Бикът Филип Аврамов отпадна в петия епизод, но на финала бе върнат отново в играта заради рекламата на известна марка бира и се появи маскиран като Туборг."
    Фицата беше Киборг, а името на бирата е асоциация, но....
  • 4 гост

    13 1 Отговор

    До коментар #2 от "Гад":

    Арменец, човек, той пари не дава. Да има за курорти и пури, цялата му рода да е навряна там, пък това, че някой ще прибере мизерно заплащане му е все тая.
  • 5 А ,я кажете...?

    16 1 Отговор
    Колко пари взеха Халваджияновци за ТАЯ ТЪПОТИЯ...?! А и "гелосания"...
  • 6 Сиромаха

    14 0 Отговор
    Прах В УчитИ!!!! И това не е вярно, Но няма значение Това не е интересно Дайте хонорарите на Водещите, на Журито!!!! ПродуцентА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УважаематА "авторка" на Костюмите!!!!!!?????????
  • 7 Хубенов

    9 1 Отговор
    ...вceки eдин oт тях e прибирaл пo 1500 лв. нa учacтиe, Тaкa тритe финaлиcтa Гaрвaнът, Рoзaтa и Пчeлaтa пoлучили зa изпълнeниятa нa дeceт пecни пo 13 500 лв.
    Така, аз може и да не съм прав имах 3 по математика. 10 песни х1500 на песен = 15 000лв?