Last news in Fakti

25 Декември, 2019 11:18 6 560 2

7 признака, че той има комплекси, които ви вредят

  • връзка-
  • комплекс-
  • вреда-
  • проблем

Внимавайте как се отнася той към ежедневните проблеми

7 признака, че той има комплекси, които ви вредят - 1
Снимка: Shutterstock

Когато сме влюбени, ние сме склонни да попаднем в капана на това да идеализираме мъжа до себе си, както и да си затваряме очите за очевидното. Стигаме до етап, в който осъзнаваме, че сме загубили себе си, защото сме направили място в сърцето си за мъж с редица комплекси, които агресивно се изсипват и върху нас.

Ето 7 признака, че той има комплекси, които вредят на вас. Обърнете внимание на следващите редове.

Той ви кара да се чувствате зле заради недостатъци и слабости

Никога не бива да ви кара да се чувствате зле, защото сте несъвършени. Разбира се, нормално е да се разочароваме от своите недостатъци и слабостите си като човек. Но партньорът ви не бива да ви притиска. Той трябва да ви повдига до най-добрите възможности. В противен случай той просто изтъква вашите проблеми, пише Az-jenata.bg.

Принуждава ви да се промените, защото се чувствате неприети

Чувствате ли се желана в компанията на партньора си? А може би се променяте противно на вашата воля, защото не отговаряте на неговите стандарти? Това е губене на индивидуалност, заради един мъж с комплекси.

Той прибягва до лични атаки, когато спорите

Всяка двойка преминава през конфликтни ситуации, но не всички знаят как да го направят така, че да запазят достойнството на другия. Ако по време на спор той прибягва до лични атаки, които ви принизяват, тогава няма съмнение, че страда от липса на самочувствие. Един зрял мъж с достойнство винаги знае как да се държи с партньорката си, особено в напрегнати моменти.

Иска да контролира живота ви

Още един признак, който подсказва, че имате връзка с комплексиран мъж, е незачитането на личната ви свобода, личното пространство. Той не ви уважава като жена и личност, винаги контролира случващото се около вас, защото се чувства несигурен в себе си.

Не се справя добре с финансите си

Мъж, който не може добре да управлява финансите си, определено не е партньор, на когото може да се разчита. Ако той постоянно харчи парите си, или пък е прекалено пестелив, оплаква се, че не получава достатъчно, но същевременно не полага усилия да подобри материалното си състояние, завижда на познатите си, които са по-добре от него, е още един белег за комплекс.

Не полага усилия да бъде мил с важните хора в живота си и хората по принцип

Това как партньорът ви се отнася дори с обслужващ персонал е показател за неговия характер. Мъжът с комплекси не се интересува от важните за вас хора, не умее да комуникира и да показва дипломатичност дори към непознати.

Открито ви сравнява с бившите си партньорки

Това е често срещана тактика, която злоупотребяващите и комплексирани партньори използват, за да окажат негативен ефект върху егото на половинките си. Не попадайте в този капан.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 60 +.,60-..!

    3 1 Отговор
    Все това, знам повече отколкото си мисли , партньора ми де, че кой друг...!!!
  • 2 Крюшо

    4 1 Отговор
    Лорчето пак врещи нещо хи хи хи