Last news in Fakti

28 Декември, 2019 13:43 4 555 6

Жените от 4 зодии, които са заплашени да живеят сами

  • зодии-
  • жени-
  • самота-
  • връзки-
  • партньор

На тях им е изключително трудно да си намерят половинка

Жените от 4 зодии, които са заплашени да живеят сами - 1
Снимка: Shutterstock

Астролозите твърдят, че представителките на някои зодиакални знаци са обречени да бъдат сами цял живот. Някои от тях се чувстват комфортно сами, други са твърде взискателни, а трети не са в състояние да съхранят връзката си. Ето жените от кои 4 зодии, на които им е изключително тежко да си намерят половинка и често са обречени на самота според jenata.blitz.bg:

Телец

Жената Телец не се страхува от самотата, тъй като е уверена в своята привлекателност и знае, че лесно може да си намери мъж. Самоувереността ѝ обаче е прекалено голяма. Причина за самотата ѝ е непоносимият ѝ характер, който дори най-упоритите мъже не могат да изтърпят. Да, тези дами имат много ухажори, но мъжете не са готови за дългосрочна връзка с тях.

Лъв

Лъвиците често са сами, защото изглеждат недостъпни за мъжете. Само че за разлика от Телеца, който лесно издържа самотата, жените от зодия Лъв страдат, че никой не ги иска. Поведението им е отблъскващо, но само на пръв поглед. Те просто не обичат да бързат с нещата. При тях периодът на букетите и бонбоните трябва да продължи много дълго време. За съжаление, не всички мъже са готови на подобно нещо.

Дева

Девите са самотни по съвсем различни причини. Тези дами през цялото време избират единствения. Те търсят идеалния кандидат твърде дълго и затова често остават сами. Астролозите казват, че Девите са твърде мъдри жени и това често им пречи.

Козирог

На жените от тази зодия също доста често им се налага да бъдат сами. Те са много потайни и не разкриват душата си пред никого. За съжаление, не всички мъже се влюбват в тях толкова силно, за да изчакат да им се разкрият напълно. Но ако такива се намерят, като награда за търпението си ще получат най-искрената и силна любов и изключително вярна съпруга.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Ко да кажа..!

    4 0 Отговор
    Всички тези, дето уж ги познавам, не стават за нищу, та си е нормално това...!
  • 3 Лаура Тръц Пръц

    1 0 Отговор
    През банелите ми,че оттатък!
  • 4 ХАК ИМ Е

    2 2 Отговор
    На Девите........Най-големите интересчии,манипулатори,нагаждачи и използвачи........Пада им се да останат сами до края на дните си......
  • 5 Резак

    3 1 Отговор
    Девите са алчни и завистливи.Лъва е нагъл,високомерен и не е толкова умен колкото си мисли.Козирога е енергиен вампир.

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.