Last news in Fakti

30 Декември, 2019 13:51 6 037 14

Бойко Кръстанов и Мира Добрева не се поглеждат след "Черешката"

  • мира добрева-
  • бойко кръстанов-
  • черешката на тортата-
  • отношения-
  • актьор-
  • тв водеща

В отношенията между двамата се е отворила дълбока бездна след участието им в шоуто

Мира Добрева и Бойко Кръстанов не се поглеждат след "Черешката на тортата". Актьорът бил крайно възмутен от манията на водещата да се изтъква като успешна жена и не скрил своето отношение към това. Тя пък от своя страна му се обидила до гроб.

Повод за дълбоката бездна, която се е отворила в отношенията между Бойко и Мира е склонността ѝ да се впуска в обяснения за своя успех. Тази своя любима тема тя започна по време на гостуването при Ева Веселинова, а след това продължи и в своята вечер. Според хора от екипа обаче нито една сбирка край масата във въпросната седмица не минала без подобни разсъждения на тема "успешна съм, защото…". Просто екипът решил да премахне огромната част от тях при монтажа, давайки възможност на зрителите да чуят единствено най-запомнящите се съждения по въпроса. Сред тях беше идеята, че момичетата трябва да вземат хора като нея като пример за подражание.

Накрая Бойко сериозно се подразнил. "Какво означава да си успешен? Спрямо кого си успешен? Успешните хора не се занимават с това да обясняват колко са успешни". Тези думи той каза пред камерата на "Черешката" и бяха излъчени в ефир. По непотвърдена информация на таблоида "Уикенд", извън записа Бойко бил доста по-словоохотлив и, макар да се сдържал с грубите думи и крайните определения, дал ясно да се разбере, че не одобрява подобен маниер на самоизтъкване.

Говори се, че когато Мира видяла записа и научила как младият актьор е коментирал нейните разсъждения на тема "личен успех", се е почувствала доста обидена. Тя била крайно разстроена, разочарована и наранена, че някой принизява думите ѝ. Към това се добавило разочарованието, че той не е оценил по достойнство десерта, който му поднесла вечерта, когато бил неин ред да домакинства.

Бойко Кръстанов и Мира Добрева не се поглеждат след "Черешката"

Зрителите на "Черешката" чуха разказа на Кръстанов за травматичната случка от неговото детство, когато в забавачката го натъпкали с тиква и той повърнал. Оттогава не близвал подобно нещо, но тв звездата му поднесе точно печена тиква. Бойко не посмял да обели и дума, че това е едно от малкото неща, които не яде. За да не обиди домакинята, той хапнал от десерта и дори, както всички видяха, оцени вечерята с максимален брой точки. Но вместо да оцени това по достойнство, домакинята се засегнала, че не е била предупредена, за да избегне гафа, пише още вестникът.

Заради тези две неща Бойко Кръстанов попаднал в графата хора, с които Мира Добрева не иска да има нищо общо занапред. В същия списък са поставени още доста знаменитости, които волно или неволно са я наранявали през годините. Там е и Камелия Воче. Певицата също е скарана с Мира Добрева заради "Черешката на тортата". Водещата и досега помни как преди години е правила супа от диня, за която гостенката ѝ казала, че е гадна. В ефир тя сподели, че оттогава ѝ е останала "голяма горчилка". Мира е зачеркнала и Ева Найденова от "Тоника", с която се скара във "ВИП Брадър".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 12345

    52 1 Отговор
    Тая Мира е мага комплексирана куха лейка от майна си райна. Говори като на малоумни, каквато тя самата явно е. Да си гледа там чичото-дядко и да не се прави на интересна, защото въобще не е.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 БНТ

    38 4 Отговор
    Помакинката я взеха в телевизията заради съпругът и'.
    Сбъркана женица.
  • 4 Обичам MILF-ки

    24 3 Отговор
    Аз си мечтая Мира Добрева да ми е сърдита и да трябва да я омилостивя само с език. Като започне да ѝ минава сърденето да включа и малкото си приятелче в извинението.
  • 5 Д-р Пси

    39 1 Отговор
    Какво делят баба и внуче ? Тая па все обидена, няма ли кой да я "обиди" наистина няколко пъти, че да олаби малко ?
  • 6 Ер Голям

    15 3 Отговор
    И какво от това? Голям праз.
  • 7 ПИНГВИН

    20 1 Отговор
    прилича на мелез между жамстер и ескимос с тези свити очички и надути бузки, като понички , иначе помакините са хубави с много влажни катерички и сладко се боцкат!
  • 8 Шопо

    11 0 Отговор
    Абе двамата се плякат ,бе !!!
  • 9 Добромир

    13 1 Отговор
    Всички дребни душици постоянно дуднат, колко са велики. Който се види с парички и жипка си взима, нищо че се качва със столче...
  • 10 Гост

    9 1 Отговор
    Мирето не съм я гледал толкова, ама ако все се изтъква колко е успешна и щастлива, най-вероятно е точно обратното. Българските ''звезди'' им е любимо да представят живота си, като най-щастливия и най-успешния, ама това е доста далече от истината. Ама дреме ми, всеки си живее как му е кеф
  • 11 ТАЯ ПРИЛИЧА НА СЕКС КУКЛА

    5 0 Отговор
    ПОДУТА И НАПОМПАНА...ЩЕ И ГО НАМЕСТЯ И В ТРИТЕ ДУПКИ..
  • 12 ГОСТ

    9 0 Отговор
    МИ ПРАВ Е БОЙКО....БАСМА ША И ЦЕПИ....КАЗА И ГО ПРАВО В ОЧИТЕ.....НАДУТА ПУЙКА....
    ПЪК И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ,ЧЕ НА СВАТБАТА СИ СЛОЖИ РОДИТЕЛИТЕ СИ В НАЙ-ЗАТЪНТЕНИЯ ЪГЪЛ НА ЗАВЕДЕНИЕТО,ДАЛЕЧ ОТ ХОРСКИТЕ ОЧИ,ЗАЩОТО СЕ СРАМУВАШЕ ОТ ТЕХНИЯ ПРОИЗХОД....ТОВА ЧОВЕК ЛИ Е....?
  • 13 Мире Мире

    10 0 Отговор
    Тая Мира е просто недоеабана,това е проблемът!!!
  • 14 Манаф чиев

    7 0 Отговор
    Една яка оргия с 20 мъже коренно ще преобърне мирогледа и.