Last news in Fakti

31 Декември, 2019 15:53 2 269 8

Най-емблематичните скандали на българските звезди през 2019 (ВИДЕО)

  • скандали-
  • звезди-
  • български знаменитости-
  • равносметка-
  • 2019

В края на годината да си спомним и хубавото и лошото, но най-вече зрелищното

Остават броени часове до настъпването на новата 2020 година. Равносметките и спомените за отминалата година валят от всякъде. И няма как - няма как да не признаем, че през 2019 година се случиха наистина много неща.

Родиха се много звездни бебета, много знаменитости се врекоха във вечна вярност, а други пък намериха любовта.

Сега ще ви припомним и кои бяха най-зрелищните и запомнящи се звездни скандали на 2019 г.

Тото и Гери-Никол

Поводът привидно беше песента на Гери-Никол "Шефе, шефе". Във Facebook Тото, чието истинско име е Йонислав, я сподели с текст "като си поръчаш Cardi B от Aliexpress". За Гери-Никол се знае, че е фен на певицата и по участия изпълнява нейни песни. Въпреки това варненката не закъсня с отговора и направи аналогия на името му с това на Юда. "Жив и здрав бъди и дишай чист въздух".

Николета Лозанова и психоложката на националите

В story плеймейтката сравнява Лилия Стефанова, психоложката на националния отбор по футбол, с колегата ѝ от Манчестър Юнайтед. И пише SOS. "Психолозите трябва да са само мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно", отвърна Стефанова в коментар.

Ричард Величков и Любо Жечев

Влогърът направи впечатляващо разследване, от което стана ясно, че добавката, продавана от звездния треньор, съдържа забранена за ЕС съставка, а въпросните хапчета са с доста съмнителен произход и неизвестен производител. Ричард от своя страна във вече несъществуващ влог заяви, че е изнудван от Жечев. Впоследствие обаче Ричард изтри и влога, и канала си, спря да продава въпросната добавка и прекрати всяка активност в социалните мрежи. Твърди се дори, че е загубил и работата си.

Кубрат Пулев и Джени Суши

Този скандал едва ли има нужда от припомняне. Една емоционална целувка, първоначално публикувана в профила на репортерката, впоследствие изтрита, стана повод за световен спортен скандал. В крайна сметка българинът се размина с глоба и обучителен курс.

Емануела и Темида

Бащата на Мити, малкият син на певицата Емануела, спечели на първа инстанция родителските права над детето. Това стана повод за поредица от публикации в профилите на социалните мрежи на певицата, където тя публично възропта. Тя посочва, че съдията, взел решението, има фамилия Динева (бел. ред. - бащата на детето е със същата фамилия, макар че става въпрос за съвпадение на фамилиите). Сред мотивите на съда била професионалната ангажираност на Емануела.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А когато...

    2 0 Отговор
    ... а когато Вулева беше в ефир, ги призимяваше всички. На това скандали ли му викате? Хахаха.
  • 2 mom4eto

    5 0 Отговор
    Здравейте, нов съм и съм много развълнуван. За първи път ще посрещна 2020 година!

    Коментиран от #3

  • 3 Анти турчин

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "mom4eto":

    Приятно ми е .
    И аз съм тук от скоро демек около един месец . Весела и щастлива нова година на всички.
  • 4 Анти турчин

    1 0 Отговор
    Пълни простотии.
  • 5 Франкенщайн с мутиращия глас

    1 0 Отговор
    Аз ги бях забравил дори... но имам много други спомени през 2019 г, на това се казва,, късметлията,, дано това всичко остане в старата година и назад...!!!
  • 6 Behemoth

    0 0 Отговор
    Кой са тез?Ако знайти ко прай Бурзума пишети....Ко ма занимавате с тия анонимници ?
  • 7 Фичо

    1 1 Отговор
    Година в която не излезе нито едно домашно по*но, тъй че пропиляна година. Е, имаше ги снимките на Гала по монокини, но това не е кой знае какво. А, и снимките на кандидат кметицата на Момин Проход, там няма какво повече да искам.
  • 8 Ved

    0 0 Отговор
    Егати скандалите няма що . Тези ни ги знам ни съм ги чувал.