Last news in Fakti

5 Януари, 2020 13:06 8 080 5

Месечен хороскоп за януари 2020 г. за всички зодии

  • хороскоп-
  • януари

Проблеми, пари или любов - вижте какво ви очаква през първия месец от новата година

Месечен хороскоп за януари 2020 г. за всички зодии - 1
Снимка: Shutterstock

Новата година вече е тук и ето какво очаква всеки зодиакален през първия месец на новата година. Какви проблеми, тегоби, но и приятни моменти ще ви застигнат, разкрива jenata.blitz.bg.

Овен

Този месец ви чакат много интересни познанства в професионалната сфера. Те могат да станат фатални и да повлияят значително на успеха ви на работното място. Не забравяйте, че носите голяма отговорност.

Телец

Януари е страхотен месец за започване на нещо ново. В професионален план не бързате. Важно е да знаете обаче, че е добре да не пропускате шанса си и е хубаво да се докажете както в работата, така и в семейството. Бъдете честни с Раци, Риби и Стрелец. Това ще ви помогне финансово.

Близнаци

Двойнствеността на този знак ще се появи с пълна сила през този месец. Можете много да дадете, но и много да вземете. Бъдете внимателни. Добре е да общувате повече с Лъв и Водолей. Ако изкарате успешно този месец, съдбата ще ви даде подарък.

Рак

Идват трудни времена за вас. Ще има голямо напрежение със Скорпион и това може да отнеме много от енергията ви. Чувствата ви към представител на зодия Козирог, ще претърпят трансформация. За да избегнете излишна караница и да успокоите събитията, прекарвайте вечерите с приятели. Не давайте на любимите ви хора да ви контролират и си оставете време за изкуство.

Лъв

През този месец ще сте много чувствителни. Дори най-малките колебания е емоционалния фон около вас ще ви накара да се притеснявате и да проявите съчувствие и емпатия към околните и проблемите им. Никой няма да може да ви измами и манипулира през следващия месец. Ще усетите всичко в зародиш.

Очаква ви неочаквана среща, но бъдете внимателни дали е за добро или за лошо.

Дева

Мъдростта ще извира от вас през януари. Всички ще предпочитат компанията ви. Децата ще се радват да прекарват време с вас. Очаква ви голям подарък от съдбата, ако започнете да се самоусъвършенствате през този месец.

Везни

Този балансиран знак действа като пазител и предава важна информация. Месецът ще бъде успешен за всички, чиято съдба е свързана с обработка на информация от всякакъв характер.
За някои Везни началото на 2020-а обещава пътуване, което е добре да не се отлага.

Скорпион

Най-накрая ще можете да се отпуснете и да прекарате време със семействата си. Все още има време за работа, но близките ви много ще се радват да са с вас.

Скоро ще започнете да мислите за голяма покупка. Прекарвайте повече време с Риби и Водолей, може да им вярвате.

Стрелец

Трябва да се отворите емоционално през януари. Забравете за скуката и сериозните хора. През януари няма да имате намерение да сте пестеливи, ще бъдете с широки пръсти. Когато започнете да пазарувате, е добре да потърсите съветите на Близнаци, Риби и Везни.

Козирог

Това е най-успешният за вас месец. Успехи и късмет ви очакват през януари. Най-накрая може да издишате и да се забавлявате докрай. Ако нещата вървят точно по плана ви, всичко ще се окаже меко казано перфектно. Чувствате се в свои води да демонстрирате успеха си и да сте щедри към другите.

Водолей

За мъжете Водолей този месец е най-успешният в професионалната област. За дамите обаче - напротив. Добре е да си организирате посещение на СПА процедури и да освежите визията си за новото десетилетие. Всички Водолеи в началото на тази година ще получат подаръци и вниманието на близките си хора.

Риби

В началото на новата година много ще се отворите към света. През януари ще получите прилив на енергия и много силни емоции със семейството и приятелите. Не се заключвайте, канете гости и организирайте срещи и събирания. Може да си почивате сами със себе си от шума, но не за дълго.
Добре е да заредите света около вас с енергията си.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баджо

    3 0 Отговор
    За коя година.....нямате ли редактори

    Коментиран от #5

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 2 Отговор
    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.
  • 5 Неочаквано тъп

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Баджо":

    За Януари 2020г.бе Роберто Баджо37