Last news in Fakti

17 Януари, 2020 10:49 7 524 15

Виктор Калев се върна при Слави

  • виктор калев-
  • слави трифонов-
  • дългия-
  • телевизия-
  • 7/8 тв

Комикът отново ще бъде част от екипа на Дългия

Виктор Калев отново става част от екипа на Слави Трифонов. След като двамата се разделиха със серия от скандали преди 4 години, комедийният актьор отново се върна при бившия си шеф. Финансови затруднения и липса на ангажименти принудили актьора от Златоград да започне да се изявява по кабеларката на Дългия. Макар в периода, в който беше артист на свободна практика, Трифонов да го унижаваше с майтапи и неколегиално отношение, Виктор е преглътнал горчилката и е оставил обидата в миналото.

Срещу примамлива заплата бил готов отново да понася стоически ругатните на началника си, само и само да има работа на договор. В годините, в които изкара на свободна практика, Калев създаде спектакъл за живота си, към който първоначално имаше интерес, но с времето посещенията на представленията намаляха драстично.

Той не получи нито една покана от големите ни театрални режисьори за роля в театъра, каквато всъщност беше мечтата му. Сега Калев е извадил от нафталина до болка познатите образи на Ранърса, Деса Поетеса и Гугутка Заспалова и пак се прави на клоун във вечерите на актьорите по телевизията на Слави.

Според запознати Калев прибира заплата от 5 бона като повече от него прибира само Краси Радков. Тъй като рекламодателите обаче нямат никакъв интерес към телевизията на Слави, той се е принудил да търси спонсори във Фейсбук. Така че не се знае дали още дълго ще успее да плаща надниците на екипа си, пише "Ретро".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло

    37 25 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Тъй като рекламодателите обаче нямат никакъв интерес към телевизията на Слави, той се е принудил да търси спонсори във Фейсбук... Мдаа, тука не е като в БТВ-то - договорче за 15 милиона и шапка на тояга!!! Дреме им на рекламодателите за кабеларката на Славчо, с качество на програмата като от 90-те години!!! Като свърши париците и ще дръпне щепсела!!! Хората 20 години се нагледаха на едни и същи стари муцуни, с едни и същи сценарии и простотии!!! Ако е искал да промени нещо в действително, отдавна да е влязъл в политиката, ама по-лесно е да се репчиш по ТВ-то и да се правиш на компетентен!!! Вияхме те пред Бойчето как мрънкаше и увърташе и задаваше удобни въпроси!!! Същият си като него, другото е прах в очите на хората!!!

    Коментиран от #2

  • 2 ХАХа

    24 28 Отговор

    До коментар #1 от "Ивайло":

    Пий си патоките и не се опитвай да разсъждаваш. От далече личи, че си от вечерните ляляджии, които са вещи във всичко а на дела го докарваш до 1000 лв бруто. От такива като теб закъсва държавата, не от такива като Слави. Той поне се опитва да направи нещо за ляляджии като теб, които на вързано куче хляб не могат да дадат.

    Коментиран от #3

  • 3 Ивайло

    34 12 Отговор

    До коментар #2 от "ХАХа":

    Вярвайте си му на Славчо, никой не ви спира!!! Проблема е, че и той е един от многото "месии", като Царя, Бареков и да не изреждам още други, които искаха "да ни оправят" и така и стана!!! Истината е, че всички гледат само как да се докопат до кокала и това е!!! Аз вярвам само на себе си и собствените си възможности и не вярвам на никой, който ми сваля звезди и празни обещания за благоденствие!!! Па вие си вервайте, като сте плиткоумни мазохисти, вечно чакащи някой друг "да ви оправи"!!! Той от такива като вас има нужда, все пак и телевизия трябва да храни - от будалите, дето 20 години му слушате простотиите и му вярвате безусловно!!! Да сте живи и здрави!!!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 До коментар 3

    23 5 Отговор
    Евала пич така трябва да се расъждава, всички до сга ни лъгаха и крадоха сега и този се реди на голямата опашка от ,,нови политически проекти,,

    Коментиран от #6

  • 6 Ивайло

    17 4 Отговор

    До коментар #5 от "До коментар 3":

    Точно така!!! Ама паметта на много хора явно е къса...
  • 7 Рекламата

    22 5 Отговор
    Който предложи реклама в 7/8 ще бъде подложен на щателни проверки! (а също и всякакви санкции).Е това е причината да се страхуват да рекламират там! Това се казва страх и подмазване на управляващите!
  • 8 Не го гледам

    13 7 Отговор
    Една маймуна повече, една по–малко, циркът си е същият. Славчо не иска да признае, че вече се изчерпа и каквото и да прави на хората вече не им е интересно.
  • 9 jo hustan

    7 4 Отговор
    НИКОГА Е НЯМАЛО СКАНДАЛ МЕЖДУ СЛАВИ И КАЛЕВ!!!!
  • 10 Деси

    6 1 Отговор
    Обича мъжка компания , от един приятел го знам.

    Коментиран от #12, #15

  • 11 PAUL

    3 5 Отговор
    Има ли друг човек в България да има такъв екип като Слави за повече от 20 години кажи речи от едни и същи хора ? Има ли друг човек заедно с екипа разбира се който да иска да да промени правилата на политиката в България така че който и да е на власт да не може да прави каквото си иска ?/въпросите от референдума-промяна в конституцията /
  • 12 ИМПЕРИАЛИСТ

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Деси":

    ...стара любов ръжда не хваща..........
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 3955

    4 1 Отговор
    Педеругите се събират да си празнуват скорошния 02.02.
  • 15 2227

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "Деси":

    02.02.