Last news in Fakti

29 Януари, 2020 14:24 4 670 2

Разбра се защо Кейт не си говори с Меган

  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • кралско семейство-
  • вражда

За студена вражда помежду им се заговори от момента, в който Меган пристъпи прага на Бъкингамския дворец

Разбра се защо Кейт не си говори с Меган - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Вече бившата херцогиня на Съсекс Меган Маркъл не разговаря с Кейт Мидълтън, съобщи сайтът cheatsheet.com. Причината е решението на Хари и Меган да се отделят от кралското семейство един ден преди рождения ден на Кейт – 9 януари. Според Кейт нейният празник е бил засенчен от действията на младата двойка, които предизвикаха медийна буря. След като се разрази този скандал, стана ясно, че Меган и Хари могат да разчитат на неколцина приятели за изграждането на новия си, по-независим живот, съобщава Daily Star.

В момента Меган и Хари са в Канада заедно със сина си Арчи. Следящите историята не изключват възможността те да се установят в Торонто, където бившата актриса пребивава, докато се снима в телевизионния сериал "Костюмари". Съпругата на принц Хари неведнъж е демонстрирала любовта си към този град. В Торонто живее Джесика Мълроуни - най-добрата приятелка на херцогинята на Съсекс.

Джесика е ключова фигура в местния светски живот. Тя е омъжена за Бен Мълроуни, сина на бившия канадски премиер Брайън Мълроуни, и е приятелка със Софи Трюдо - съпругата на настоящия министър-председател Джъстин Трюдо.

Близко приятелство свързва Меган Маркъл и с тенис звездата Серина Уилямс. Говори се, че двете са си допаднали "на мига". Меган редовно подкрепя Серина на срещите ѝ на корта. Тенисистката беше сред гостите на сватбата на своята приятелка с принц Хари и помогна за организацията на бебешкото ѝ парти в Ню Йорк миналата година.

Според сп. "Хелоу!" близка приятелка и довереница на Меган е и влиятелната медийна персона Опра Уинфри. Плод на общите усилия на Уинфри и принц Хари е документална поредица от шест части за Apple TV Plus, посветена на психичното здраве. Опра Уинфри също беше сред гостите на сватбата на двойката. Влиятелната персона отрича, че Меган и Хари ще ѝ дадат ексклузивно интервю, но не крие, че подкрепя решението им да се оттеглят от кралските си задължения. Близкият приятелски кръг на херцогинята на Съсекс включва и телевизионната водеща от САЩ Гейл Кинг. Кинг също отрича, че Меган и Хари планират да говорят пред нея в откровено интервю. Приятелство от над 15 години свързва съпругата на принца с Хедър Дорак. Дорак е основателка на студио за Пилатес. Сред клиентките ѝ са актрисата Ева Лонгория и манекенката Алесандра Амброзио.

Меган счита за своя близка приятелка и базираната в САЩ модна дизайнерка Миша Нону, за която масово се смята, че е я представила на принц Хари през 2016 г. Приятелският кръг на Меган включва също директора на "Сохо Хаус" Маркъс Андерсън, Кийли Томас Морган - партньорка в пиар фирмата "Съншайн Сакс", сред клиентите на която са Леонардо ди Каприо и Дженифър Лопес, и Ник Колинс от агенцията за таланти "Герш", представляваща актьори като Тоби Магуайър и Джейми.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нито Кейт ме интересува, нито Мейт..

    13 2 Отговор
    Доста банална история с личен характер...!