Last news in Fakti

3 Февруари, 2020 17:07 6 486 3

Родените на тези 4 дати имат особена мисия в живота

  • дати-
  • важно-
  • специално-
  • хороскоп-
  • нумерология-
  • мисия-
  • цел-
  • живот

Тези хора притежават голямо влияние и сила

Родените на тези 4 дати имат особена мисия в живота - 1
Снимка: Shutterstock

Характерът и съдбата ни са пряко повлияни от датата, на която сме родени, смятат астролозите и нумеролозите.

Според експертите в астрологията датата, на която е роден един човек, говори много за него, включително и какво му е отредила съдбата, заради което те се обединяват около четири дати, които са доста важни. По думите им, родените на 13-о, 14-о, 16-о и 19-о число, притежават голяма сила и влияние и изпълняват специална мисия в този свят.

Родените на 13-ти не се ограничават в нищо, дори в мечтите си. Доста често им се налага да преодоляват трудности, но винаги успяват да достигнат целите си.

Те не обичат да губят. Ако се провалят, това моментално се отразява на самочувствието им и започват да мислят, че светът им се е сринал. Затова е добре да вярват в своите способности и да правят правилните изводи от грешките си.

Бариерите, които непрекъснато излизат на пътя им, не ги плашат, а точно напротив - мотивират ги да продължат напред.

Хората, които са родени на 14-о число, могат да бъдат инертни и лекомислени и да се носят по течението. Те обаче трябва да разберат, че са много могъщи и че имат възможност да променят света.

Тези хора могат да постигнат блестящи успехи в сферата на бизнеса. Те също така знаят как да научат другите на нещо и са страхотни лидери. Когато "се включат на пълна мощност", винаги намират изход и от най-трудната ситуация. Те избират за свои приятели хора, които имат остър ум и богат житейски опит и могат да ги научат на нещо полезно.

Родените на 16-о число влияят силно на хората около себе си. Те са родени, за да водят хората след себе си. Добре е да се доверяват максимално на себе си и да не се срамуват от действията си.

Ако и вие сте родени на 16-и, знайте, че можете да впечатлите всички. Вие сте креативна личност и имате способността да помагате на другите.

Хората, родени на 19-и, често водят уединен начин на живот и предпочитат да не общуват с никого. Но ако ситуацията се промени, се оказва, че те са в състояние да окажат морална подкрепа на околните. Те са много мили, могат да вдъхновяват и насърчават. Точно поради тези причини всички се чувстват привързани към тях лесно.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бошлаф

    18 0 Отговор
    Имам приятел роден на 13 ти.На 50 е живее при родителите си не работи,пие ,пуши ,на пълна издръжка от семейството.

    Коментиран от #3

  • 2 5555

    10 0 Отговор
    Тези дати, по кой календар са?
  • 3 дата 13ти

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бошлаф":

    Вярно е ! Благодаря, че споделяш наблюденията си! Познавам двама родени на 13ти. Единият е необразован, зависим от алкохол и опиати и вечно си прави сметки на чужди пари. Няма нищо освен проблеми. Вторият е точно обратното - образован, самореализирал се човек, но ела го виж как се реди с бабичките в Лидл за промоция на краставици с 3ст.намаление. Не мога да ги понасям и двамата!