7 Февруари, 2020 14:28 3 232 7

Борис Дали искрено за голямата си любов

  • борис дали-
  • любов-
  • музика-
  • певец-
  • поп фолк

Певецът разкри кои са нещата, към които е пристрастен

Борис Дали проговори за голямата си любов. Той също така разкри и към какво е пристрастен.

“Голямата ми любов е музиката, но имам и много други неща, към които съм пристрастен. Като се замисля, са толкова много, че спокойно мога да кажа, че най-голямото ми пристрастие е да не спирам да се занимавам с нещо”, откровен е той.

Изпълнителят е много сръчен и не е изненада, че едно от любимите му занимания е да твори. Той е технически грамотен и обича, не само да поправя, но и да създава разни неща. Независимо от това дали са от дърво, или от метал, най-голямото удовлетворение за него е да ги види в действие.

“Друга моя страст е адреналинът в кръвта, който ми го дават мотоциклетите и бързите автомобили. От дете съм на две колела, а слабост са ми мотоциклетите. В последно време започнах да колекционирам ретро машини”, признава още обичаният певец.

Друга страст го е обзела напоследък и това е да засажда различни видове овощни и декоративни дръвчета.

“Имам голям двор, в който обичам да има растителност, да виждам живот в него. Хубаво е всеки да се занимава с нещо, да бъде привързан към природата и към различни дейности, защото човек, когато работи, когато твори, когато е ангажиран, тогава е жив и може да се развива. Това нещо ще помогне, особено на младите хора, за изграждането като сериозна личност. Препоръчително е да не спират да творят, а животът ще ги насочи в правилната посока, аз съм сигурен”, обяснява той.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горо

    9 3 Отговор
    Голямата любов на тоя крадец на името на световно известния художник Салвадор Дали била музиката. Но не класическата музика, поп или рок музиката, а чалгата... Утре никой няма да си спомня, че този човек е заработвал като е развеселявал пийналите жени и мъже в кръчмите.

    Коментиран от #2, #3

  • 2 проданчо

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Горо":

    Принципно сте прав ..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Лорчето, ценител на хубавото...!

    4 2 Отговор
    Това всичкото което го казва , мисля че е вярно, тъй като го доказва с прекрасния си глас, за страстта към моторите , чула съм го...! (Един от качествените хора в не дотам недолюбван жанр в музиката...!)
  • 6 Гост

    4 4 Отговор
    Къв е тоя мазен чалгар. Егати измислените певци са тези , само за задръстени кръчмета и пияници стават.
  • 7 Светослава

    0 0 Отговор
    Пее много хубаво, има глас! Чувала съм и в клипове съм виждала, че обича високите скорости, адреналина. В едно интервю беше казал, че се занимава и с дърворезба. И поп-фолк песните му, и народните са много стойностни, клиповете прекрасни. Но не мисля, че едни хора трябва да слагат етикет на други. Всеки си знае какъв е!