Last news in Fakti

9 Февруари, 2020 09:44 8 808 16

Ясно е защо Меган и Хари напуснаха Кралицата: за пари!

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • кралица-
  • кралица елизабет-
  • кралско семейство-
  • пари

Двойката получава колосални суми пари за независимите си изяви

Ясно е защо Меган и Хари напуснаха Кралицата: за пари! - 1

Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са прибрали около един милион долара само за една реч на внука на кралица Елизабет пред отбрана публика на събитие на банката JP Morgan в Маями тази седмица, съобщава Daily Mail, позовавайки се на експерт от пиар индустрията. Според Рон Торосян, бос на фирмата 5W Public Relations от Ню Йорк, двойката е заработила между половин и един милион долара за изявата си.

Всички разноски – пътуване със самолет от Ванкувър до Палм Бийч (4400 км) с луксозния самолет "Гълфстрийм“ на JP Morgan, престой в хотелски апартамент, специален фризьор и гримьор, между 100 000 и 250 000 долара, са заплатени от домакините. В тайна се пазят подробностите около изявата на принца и съпругата му, като няма категорично потвърждение, че са били на борда на Гълфстрийма. Все пак миналата година Хари и Меган, които пред публика са твърдо за ограничаване на въглеродните емисии заради глобалното затопляне, бяха яростно критикувани за пътуванията си с частни самолети за няколко курса от Острова до Европа и обратно.

"Хари и Меган ще бъдат най-високо платените оратори на корпоративния пазар“, категоричен е пиар експертът Рон Торосян. "Изобщо няма да се шокирам, ако са спечелили над един милион долара (в Маями). През годината възможностите им да правят пари са практически неограничени.“

Друг пиар експерт – Саймън Хак, който е приятел на семейство Кардашиян, изчисли, че само Меган Маркъл може да заработи 100 милиона долара тази година. Това обаче опровергава лансираната от двойката версия, че отделянето им от кралския двор е за да се осигури по-спокоен живот за тях и за малкия Арчи, без стреса и отговорностите на членове на кралското семейство. А там публичните изяви са най-вече благотворителни и в името на престижа на британската корона, а не за лично печалбарство и изгода.

Така една актриса средна ръка като Меган преди брака с Хари, вече ще може да печели в пъти повече като булка на принц в сравнение с филмовите хонорари на най-скъпо платените актриси в Холивуд.

В речта си пред подбраните гости принц Хари разкрил, че 7 години е бил на психотерапия, за да преодолее шока от смъртта на майка си - лейди Даяна.

Междувременно Hello! съобщи, че към Хари и Меган била отправена покана да връчат Оскар за най-добър филм в неделната церемония в Ел Ей, но те, макар и "изключително поласкани от тази чест", учтиво отказали.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Агент

    35 2 Отговор
    Ми вие какво очаквахте, за черните ми очи ли?
  • 2 За каквото и да напуснат

    13 48 Отговор
    Това са едни млади, образовани и красиви хора, които съм убедена 100%,че ще се оправят в живота (качествени и известни хора...!)
  • 3 Кво толкова може

    46 2 Отговор
    да им каже тоя празноглавец за тия пари?

    Коментиран от #5

  • 4 злобар

    34 3 Отговор
    Мразя аристократи но дваж повече мразя тези които им слугуват!
  • 5 ТезиПариТук

    29 3 Отговор

    До коментар #3 от "Кво толкова може":

    Тези пари тук имат стойност, защото ние им ги изкарваме. Там милионите се харчат на поразция, гледай как на 1 бокьор дават стотици милиони за мач ! Така се лесно се живее, когато цял свят работи за теб !
  • 6 4643

    32 1 Отговор
    А, не бе! Отказаха се, за да гледат животни на село!
  • 7 ЛУД УЧЕН ВТОРА КЛАСА

    23 0 Отговор
    эа тия пари какво каэват че не схващам
  • 8 Евгения

    5 40 Отговор
    Двамата са наистина много изискани и със стил, убедена съм, че това е по-доброто решение, което взеха.
  • 9 Аравни. папагала

    10 3 Отговор
    Не са, все пак на 60 години а на 30-"40г.! (И аз бих имала самочувствие, ако бях като тях...!)
  • 10 Гост 2

    30 2 Отговор
    Каквото и да ви говорят , винаги става въпрос за ПАРИ !
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Глупости !

    17 1 Отговор
    Този факт само доказва повсеместната глупост която се шири . Каква смислена информация би могъл да поднесе въпросния на такова събитие освен някакви клюки за живота в кралския двор .
  • 13 РЗС

    10 3 Отговор
    баба му владее 60 милионна държава и е монарх на още камара държави, най-голямата империя владееща 500 милиона народ и 1/4 от земната повърхност допреди неодавна. Не е изкарал една стотинка през живота си, дали са му имения в няколко държави, баща му му дава 5 милиона джобни на година, а ако рече на баба си ще му даде и някоя община, а тоя се отделя сам щял да прави пари? Тоя рижия да не е забравил колко пъти секретните служби са му прикривали партитата с коври и кока, живот си живееше допреди да срещне тая черна мамба. Не е лесно да си прост
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Смях

    5 1 Отговор
    Хари допусна голяма грешка и въпрос на време е да разбере накъде го води "чудната " му жена.Ще се върне сам и посрамен в кралството,ще видите.Мегън иска кариера,срещи с артисти,партита,и в един хубав ден ще се залепи за някой.Хари си тежи в кралството.Извън него е като въздухар.Да оставиш семейството си,основите си,кралството,това е супер нагло.
  • 16 Ники

    2 0 Отговор
    Хайде, да не ги мислим. Всичко това са клюки. Те са си решили какво да правят, а защо - не се знае публично. Вероятно Меган е виновницата, а Хари е хлътнал по нея. А Хари не е празна глава, има си образованието, 10 г. пилот в армията и т.н. "Кралицата" не е име и не се пише с главна буква!