Last news in Fakti

31 Юли, 2012 13:36 2 691 0

Роджър Санчес и Марика Роса наелектрезират Слъчев бряг

  • роджър санчес-
  • марика роса-
  • диджей-
  • слънчев бряг

Хаус гиганти и майстори на електронния звук щурмуват курорта и през август

Изключително нашумялата Марика Роса /Marika Rossa/, която официално носи титлата най-добра жена-диджей на Украйна, а нейното парти Fresh Cut наскоро бе избрано за най-доброто техно събитие пристига в Слънчев бряг. Силно екстравагантната диджейка ще наелектризира страстите на 1 август на Какао бийч, а от преди седмица текат залагания с какъв цвят на косата ще се появи техно кралицата в курорта. Сапортът ще е от Balthazar & JackRock, DJ X, DJane Yani, Sniff и MSTK.
Купонът в Слънчев бряг продължава на 2 август с американският ултра-хот електро диджей Лий Фос /Lee Foss/. Партито на собственика на лейбъла HOT CREATIONS се очертава повече от експлозивно!
С маратон до сутрешните часове хаус легендата Роджър Санчес /Roger Sanchez/ и протежето му Baggy Begovic ще взривят на макс курортистите. Близо 8 000 фенове, които се очакват в ноща на 3 август могат да бъдат сигурни, че заведението отново ще е най-атрактивната парти точка на Балканите. Най-желаните на партита в Маями Roger Sanchez и протежето му Baggy Begovic, няма да оставят интернационалната си публика в Слънчев бряг и за миг да спре да се забавлява и танцува.
Спечелилият Грами диджей, продуцент и ремиксатор Roger Sanchez е световно признат за едно от най-изтъкнатите имена в електронната музика.Toй е работил заедно и е ремиксирал за имена като Мadonna ,Kylie Minogue и мн.др. Baggy Begovic, нашумял с ремикса си на „Smells Like Teen Spirit” и рекорда на „Гинес” за парти с най-голяма надморска височина – в самолет на 12 000 метра над земята е миксирал парчета на Christina Aguleira,Donna Summer ,Sandy Rivera.
На същата сцена ден по-късно, на 4 август меломаните ще зарадва майсторът на електронния звук Danny Howells заедно с Martijn Ten Velden. Правенето на оригинална, новаторска музика е най- голямото предизвикателство за Danny. Той обеща да даде всичко от себе си и да забавлява феновете си истински. Другата звезда ,която ще застане зад пулта Martijn Ten Velden е извоювал позицията си на водещ диджей и продуцент, изкачвал се не веднъж по музикалните класации и спечелил множество награди за хаус музика . Неговият  хит “I wish you would” стана химн на Ибиза през лятото на 2006 година.
Освен гостуването на ди джей гигантите, организаторите ще допълнят нощта на плажа с уникални декори, много ефекти, невиждани досега на Какао. Световноизвестните имена от техно, хаус и транс сцената от летните партита  ще продължат до края на август. На партита няма да бъдат допускани лица в нетрезво състояние. Забранено е да се внася оръжие, напитки, големи раници, лазерни фенерчета, пироефекти, пиратки и пр.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА