Last news in Fakti

27 Февруари, 2020 13:24 21 262 13

Нещо лошо се случва с Емо Чолаков

  • емо чолаков-
  • водещ-
  • психолог-
  • психологическа помощ-
  • един за друг-
  • синоптик

Духовитият водещ започна да посещава психолог

Въпреки че го виждаме в добре познатото добро настроение в новата му роля на водещ в шоуто на Нова телеизия "Един за друг", в душата на Емо Чолаков съвсем не е усмихнато, а причината е сърцераздирателна.

В края на януари той загуби съпругата си Красимира, която бе само на 39 години и остана сам с двете им деца - 3-годишната Дара и 14-годишната Ема. Месец след това на него му се наложи да излезе в ефир, за да води предаване, при това за влюбени двойки. В крайна сметка, когато не е пред камерата, близките на Чолаков не могат да го познаят заради душевното му състояние.

Любовните истории на 10-те двойки постоянно го връщали назад към миналото му. Докато разказвали забавни случки от запознанството си и съвместното си съжителство, Чолаков се потапял в спомени за своята първа среща с Красимира и общото им минало, пише "Уикенд".

Двамата се срещнали за първи път преди 20 години в дискотека в родния им Гоце Делчев. Красимира направила първата крачка, тъй като Емо бил доста срамежлив и смятал, че никак не му върви с жените. Двамата се оказали доста различни по характер, но идеално се допълвали.

На третата година от връзката им се разделили за около година, преди да се роди по-голямата им дъщеря Ема. Емо смятал, че семейната им идилия ще се разруши, ако сключат брак и дори след появата на втората им дъщеря Дара, той не предложил на Красимира да узаконят отношенията си.

През май миналата година любимецът на зрителите изненадващо напусна bTV и започна работа като метеоролог на летище "София". Тогава мнозина го упрекнаха, че едва ли не е зарязал медийната си кариера заради по-голяма заплата. Причината за професионалната рокада обаче, била лечението на онкологичното заболяване на жена му, което изисквало цялото внимание на семейството, а и доста повече пари. Освен това на плещите му лежал и ипотечен кредит.

Затова Емо предпочел да си намери друга, по-доходна работа. "Терапията се оказа много скъпа и Емо едва смогваше. На летището си уреди значително по-висока заплата и започна там", разказват колегите му.

Наскоро по съвет на приятели, Емо започнал да посещава популярна столична психоложка. Специалистката по душевни терзания му помагала в опитите да пребори мрачните мисли.

"Винаги съм чакал това приключение. То ще бъде нещо напълно различно както за зрителите, така и за мен, но се чувствам комфортно в тази роля, защото предаването ще бъде много истинско. Нямам търпение да се впусна в това изживяване, заедно с участниците, да наблюдавам от първия ред как минават през предизвикателства, които ще ги променят, ще ги правят по-силни - може да науча нещо ново и за себе си", споделя Чолаков за предаването, което води.

В любовното шоу десетина двойки ще живеят заедно в къща в покрайнините на София. Те ще тестват любовта си, а зрителите ще наблюдават колко добре се познават те и как се променят отношенията им. Всяка двойка ще се опита да докаже, че е по-добра от останалите. На финала само една от тях ще спечели награда между 50 и 100 000 лв.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо не се излагай

    74 4 Отговор
    Това "шоу" е поредният експеримент- повръщня, нещо тип турски сериал за кукувици и сълзливи недоклатени.
  • 2 ХАРЕСА МИ

    34 16 Отговор
    БАНКЯ-МИНУС 1 ,ОРЛАНДОВЦИ-ПЛЮС ЕДИН...
  • 3 Снегур

    17 48 Отговор
    Тоя може да "работи" единствено като водещ на олигофренични тв шоута.
  • 4 ттт

    32 2 Отговор
    Стига сте писали глупави заглавия като ПИК и Блиц.
  • 5 Емо Изперколаков

    5 33 Отговор
    Луд съм Луд съм Делибаш съм Делибаш съм
  • 6 антрашпиц

    11 36 Отговор
    Че той си беше клоун още в бтв.И си му хлопаше дъската още тогава..
  • 7 Гъдулан Нашмъркаев

    9 38 Отговор
    Сигурно го е напуснал мъжът му ? Или е неразположен - рядко щастие ?
  • 8 Гзт

    8 29 Отговор
    Много важно . Да ходи къде иска кво ни интересува.Аман от смешници .
  • 9 ФАКТ

    34 5 Отговор
    това че това приятно момче има проблем е о4евидно..личи си и на екрана..едно че някак си се е поддул в лицето а и не само..ами и някак си и не му се полу4ава воденето на това предаване..просто си личи 4е ве4е е изгубил напълно 4увството си за хумор..говори някак си..бавно..просто този Емо няма нищо общо с онзи емо който познаваме..в нито едно отношение.наистина ме е жал за това мом4е..веселяк 4овек жалко 4е така му се е развил живота..но за съжаление този отгоре не пита.кой и кога ще си прибере..при него..а това 4е предаването е смотано е смотано..но на жена ми и е интересно...незнам защо...:)но аз по принцип жените не ги разбирам така 4е..:)успех на мом4ето и дано успее да се справи с психиката си...и проблемите които има..само хора които са преживели подобно нещо могат да го разберат...

    Коментиран от #10

  • 10 последният българин

    5 12 Отговор

    До коментар #9 от "ФАКТ":

    6те повърна като 4уя подобни уакардии на шуоковица

    Коментиран от #12

  • 11 Хах

    1 6 Отговор
    Е па?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 незнайко

    3 0 Отговор
    Съболезнования на Емо. Преди 27 години бях в същото полажение но с едно дете на 6 години . Много е тежко .