Last news in Fakti

2 Март, 2020 12:23 3 707 10

Мадона падна ужасно по време на концерт

  • мадона-
  • падна-
  • падане-
  • концерт-
  • контузия-
  • нараняване

Певицата се е подпирала на бастун след края на концерта

Мадона падна ужасно по време на концерт - 1
Снимка: Shutterstock

Кралицата на поп музиката Мадона стресна феновете си, след като падна брутално на сцената по време на концерт в Париж. След края на шоуто на певицата ѝ се наложи да се придвижи с бастун.

За инцидента с 61-годишната певица разкриха нейните фенове в Twitter. Присъстващите на концерта станаха свидетели на това как Мадона се опитва да скочи на стол в края на известната си песен „Vogue“. Но координацията изневерила на певицата. Тя не успяла да изпълни движението и паднала на пода с всичка сила.

Една от танцьорките, която в този момент била наблизо, се опитала да помогне на Мадона да се изправи и да седне, но певицата не успяла да сдържи емоциите си и се разстроила. По-късно била забелязана да напуска концерта с бастун в ръка, от което папараците не пропуснали да се възползват.

Очевидно Мадона е получила контузия при падането. В Инстаграм профила си тя написа по-късно, че това преживяване ѝ е напомнило, че е "просто човек". Певицата уточнява, че е паднала на опашната си кост и е завършила шоуто въпреки болките, за да не разочарова публиката.

Here I Am——Flesh and Blood 🩸 If only knees didn’t twist and cartilage didn’t tear and nothing hurt and tears never fell out of our eyes.........But alas they do and Thank God for this important reminder that we are human. I Fell 2 nights ago on stage when a chair was literally pulled out from underneath me by mistake and I landed on the floor on my tail bone. I made it thru the show last night but just barely because I hate disappointing. However today even I can see that this broken doll held together with tape and glue, needs to stay in bed and rest for a few days so she can finish the tour with a smile on her face and in one piece. ❌ Thank You for your understanding Paris! 🇫🇷 🙏🏼 #madamextheatre

Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на Мар 1, 2020 в 9:41 PST


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емил

    9 6 Отговор
    Бабето е отдавна за пенсия! Смешно е, когато не знаеш кога да спреш! Баба Лили и доста дърти рокаджии са идеален пример за липсата на преценка!

    Коментиран от #7

  • 2 Лили Иванова

    10 4 Отговор
    Колежке, гледай от мене как са мятам.
  • 3 Sky-blue

    6 2 Отговор
    Голям праз бабо ще ти мине като на куче
  • 4 Кочо

    5 2 Отговор
    Сега ТЕЛК 100$ пенсия ;)
  • 5 Рошко

    2 2 Отговор
    И като е паднала да не си е изкълчила сливата
  • 6 фалшив ТЕЛК

    2 2 Отговор
    Ало, НОИ, дайте й една достойна пенсия, че се претрепа горката на дърти години да бачка! И побързайте, че корона вируса ще ви фалира! Баце каза.
  • 7 1235

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Емил":

    Има много певци изнасят концерти на много повече години.Броя на годините е само едно число.Някой хора са за пенсия и на 20.
  • 8 ГОРДОСТТА

    0 1 Отговор
    предшества погибелта'; И високоумието - падането ( Притчи Соломонови 16:18). Нейният "Господар" (Сатана), след като я употреби за собствената си прослава, сега я "възнаграждава щедро"...Но Бог е милостив и дълготърпелив - ще и прости, ако се покае и се отвърне от гадостите, в които бе потънал живота и.
  • 9 Гост

    1 1 Отговор
    Банери бе се спира трябва хляб да яде и чавета да гледа. Тая ще блее до смърт , може и след това да вие от гроба. Пак за пари.💀💀💀💀
  • 10 Шаран БГ

    0 1 Отговор
    Един възрастен човек преди години ми рече - " Когато преминеш 55,по нататък всеки ден ще установяваш,че все нещо не можеш да го вършиш така, както си го правил преди години !! " А сегашните певици,млади и не чак толкова млади, по-вече се фъчкат и чекнат по сцената, отколкото пеят. Като не си дава сметка,че е преминала 55 тая хубавица, как нама да си падне на "опашката"? Това ше я затруднява да върши и други неща легнала по гръб доста време....