Last news in Fakti

2 Август, 2012 17:49 3 028 6

VIP Brother 2012 с двама водещи

  • vip brother 2012-
  • двама-
  • водещи

Ники Кънчев се завръща като водещ на шоуто, още е тайна кой ще застане до него

Двойният сезон на VIP Brother и Big Brother All Stars стартира в края на септември с нещо ново, нещо старо и нещо назаем, съобщи Нова телевизия.  Добре познатият Ники Кънчев ще представи новата и различна концепция на шоуто, както и изненадващо ново лице, което ще му помага. „Много съм щастлив, че Big Brother се завръща в България след цели две години почивка. Това е най-голямото риалити шоу в света и важна част от мен и моя живот. Развълнувам съм, че отново ми се дава шанс да бъда част от него”, сподели водещият, който все още е на морето. Името на ко-водещият все още се пази в тайна от продуцентите. „Дори аз не знам с кой ще си партнирам като водещ, но когато говорим за Big Brother, неочакваните събития и решения са задължигтелна част от шоуто“, добави Ники Кънчев.

Няма да е пресилено ако кажем, че Ники Кънчев е лицето на Big Brother в България. След успехът си в „Стани богат” журналистът от „Дарик Радио” се превърна в истинска звезда като водещ на всички издания на реалити формата у нас (с изключение на едно).  Историята на Big Brother България и едно от най-емблематичните лица на телевизията у нас продължават тази есен по Нова телевизия.

BIG BROTHER СТАВА ДОБЪР

Този сезон продуцентите подготвят две отделни предавания – VIP Brother и Big Brother All Stars, които ще вървят без прекъсване помежду си. „Слънчевата” позитивна концепция, с която Биг Брадър ще изненада зрителите в България, тази есен ще бъде много различна за шоуто. Този път провокацията на Big Brother ще бъде към светлата същност на съквартирантите и няма да търси непременно най-скандалните им и конфликтни страни.

„Искаме да заложим на забавните и позитивни моменти, защото вярваме, че по този начин зрителите ще получат още нещо от телевизионния ни продукт. Най-малкото нова емоция. Не бива да забравяме обаче, че в шоу като „Big Brother” всичко може да се случи”, споделя Светлана Василева, изпълнителен директор на Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gost

    0 0 Отговор
    по 10 лева да ми дават на вечер пак няма да го гледам това толкова наредено предаване.................
  • 2 ...........

    0 0 Отговор
    Двама-трима водещи ,ако искат и голи могат да се покажат все ми е тая.
  • 3 Захарче

    0 0 Отговор
    По-добре е да не започват ! Тъпнята си остава тъпня !
  • 4 Пловдив

    0 0 Отговор
    Да изпукат като гнусни хлебарки всички паразити,дето участват в тая идиотщина и всички,дато се пулят в нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 5 аа

    0 0 Отговор
    И с 20 водещи да е ,все е олигофрения...
  • 6 pipi

    0 0 Отговор
    мн се радвам ,че почва най-накрая нещо интересно :)