Last news in Fakti

6 Март, 2020 12:51 11 791 16

Нов удар от съдбата за дъщерята на Стоянка Мутафова

  • стоянка мутафова-
  • дъщеря-
  • актриса-
  • сама-
  • мария грубешлиева-
  • мария грубешлиева-муки

В най-трудния период от живота си тя отново е сама

Нов удар от съдбата за дъщерята на Стоянка Мутафова - 1
Снимка Архив: БГНЕС

Пореден удар от съдбата понесе дъщерята на великата Стоянка Мутафова - актрисата Мария Грубешлиева-Муки.

В най-трудния период от живота си тя отново е сама, след като внезапно се раздели с последния мъж на сърцето си - Павлин Руменов. Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където всъщност живеела дъщеря му. Павлин непрестанно летял до САЩ и обратно и това дотегнало на дъщеря му, която се оплаквала от честото му отсъствие.

"Разделих се с Павлин, моята ученическа любов. Не е имало нещо конкретно, просто отиде да живее в Америка", сподели Муки. Всъщност романтичната им история започнала още миналия век, когато двамата били ученици. След кратка, но пламенна авантюра пътищата им се разделят за няколко десетилетия, докато през лятото на 2018 година Павлин изненадващо не се появи на книгата на Муки, посветена на майка ѝ в Царево.

Още като го видяла, Грубешлиева веднага го разпознала и в сърцето ѝ се завърнал трепетът. "Преоткрихме се. Винаги съм я обичал, през годините тя се запази, беше красавицата на випуска", обясни се тогава в любов Павлин. Няма и две години по-късно, той е поредното ѝ любовно разочарование.

Муки не крие, че през годините е свикнала да си бъде самодостатъчна, но откакто загубила най-голямата си опора - майка си, нямала на кого да разчита за нищо и отново мечтаела да срещне любовта, пише вестник "Ретро"


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да, да пази Бог...!

    11 6 Отговор
    Някой ги удря,, сърцето на любофта,, около 60 години, но е интересно, кой е Павлин...!?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Behemoth

    11 6 Отговор
    Айде и тая си провалила живота да се занимава с дъртия прилеп.....сега чака любовта хахахххххх.....аз ви казвам дълголетниците са енергийни вампири,само кол в сърцето и си продължаваш съсипания живот....
  • 4 Roko

    15 4 Отговор
    Хайде пак тази световно неизвестна бабишкера.
  • 5 Критичен

    20 3 Отговор
    мале каква трагедия, какъв ужас , страшен удар за крехката и душа, ще си харчи самичка наследените милиони ......
  • 6 Вуте

    21 5 Отговор
    От тая не става даже дупка за чеп за зеле.
  • 7 оцелял от турското робство

    12 1 Отговор
    Горкото дете Мукито.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Клюкарката

    21 3 Отговор
    Знае ли някой на колко години е Муки, та още "опора" търси ? Я да грабне мотиката и на чист въздух....на село в градината, като Нешка Робева напр. или великата Невена Коканова
  • 10 А клюкарката

    8 2 Отговор
    Знае ли, някой нейните синове и нейния любовник младеш дали са набори, тя мотиката ли взема или дръжката на мотиката върти цял живот, от много работа на полето е почерняла и погрозняла и пришки по ръцете хванала..!

    Коментиран от #12

  • 11 Уйо

    9 2 Отговор
    Най накрая е разбрала , че е травестит !
  • 12 Клюкарката

    11 3 Отговор

    До коментар #10 от "А клюкарката":

    Някой се припознава в мен...Нямам синове и любовник младеШ. Просто, се отнасям с ирония към "наборките", които не само не са узрели на толкова години, но изглеждат безпомощни до инфантилност… И се възхищавам на "наборките" Цветана Манева, на Нешка Робева, на незабравимата Невена Коканова, които са не само ярки творчески дарования с принос за поколенията, но и жени, които никога не чух да "хлипат с разбити сърца" ... Защото, както е казал Соломон: "Сърцето познава своята си горест; И чужд не участва в неговата радост"

    Коментиран от #13

  • 13 Аз аз бих казала

    4 2 Отговор

    До коментар #12 от "Клюкарката":

    Че на никоя стара жена не се възхищавам, дори и тези изредени те, защото са вече за съжаление със своята,, повяхналост, пак пък соломонавата горест, не съм запозната толкова навътре в нещата, но още бих казала чужд участва в неговата подигравка, за сметка на своята радост може би към дядо,, Соломон,,...?! (Айде молим, знаем тез номера..!)

    Коментиран от #14

  • 14 Клюкарката

    7 1 Отговор

    До коментар #13 от "Аз аз бих казала":

    Към изредените пропуснах да добавя и неотразимата Стоянка Мутафова, която наистина като "наборките", може и да не блести с свежестта на младостта, но компенсира със завладяващото си сценично присъствие. За Лили Иванова - без коментар ! Тя е уникална! И съжалявам, че за някои Соломон е трудно разбираем...Интелигентност и мъдрост...И без никаква подигравка, завръщането и общуването с природата лекува всяка болка на душата. За това сериозно си мисля, че сега е времето Муки да засади поне едно цвете в някоя градина, да се грижи за него, да го гледа как расте и цъфти и да му се радва. А ти упражнявай словореда и правописа, ако имаш време...
  • 15 Шаран БГ

    2 3 Отговор
    М. Грубешлиева е родена на 01.04. 1951 год. Т.е. след 3 седмици и половина тя ще закръгли 69 / шестдесет и девет/ години от своя живот и ще влезе в седмото си десетилетие. Нищо лошо, нищо обидно - да дава Господ всекиму да достигне тази възраст с усмивка и добро здраве. Не е нормално /така си мисля аз/ да се занимава обществото с личния живот на отделни личности. Защо "Факти" не надникна под чаршафите на Мария, докато Павлин е бил тук ? Вероятно и аз нещо.....това "муки" ми се чини животинско, долно, контейнеро-котешко .... Никога не бих я нарекъл така.....Тя не е лош човек !!
  • 16 ХРИЗАНТЕМА

    4 1 Отговор
    Стига с тая дърта повлекана. Ревнала че няма цица да суче. Търтей. Гнусота