10 Март, 2020 18:52 3 149 11

Какво показват за връзката ви подаръците от любимия?

  • подарък-
  • любов-
  • връзка-
  • признаци-
  • гадже-
  • брак-
  • партньор-
  • изненада

Бижута, цветя, скъпа техника - какво означават те?

Какво показват за връзката ви подаръците от любимия? - 1
Снимка: Shutterstock

Всяка година на 8 март редица мъже се сещат да подарят нещо на половинките си само заради деня, а за други празникът е просто поредният повод да засвидетелстват това, което изпитват, пише Tialoto.bg.

Доста дами не празнуват нито на Свети Валентин, нито на Деня на жената. Те смятат, че не само мъжете, а и жените трябва да показват ежедневно чувствата и привързаността си към другия, за да имат здрава връзка. Не отричаме, че са прави, но все пак, ако партньорите им са решили да им поднесат някакъв подарък, ще го върнат ли?

Всяка жена би се поласкала от вниманието, което мъжът ѝ отделя, независимо дали става въпрос за вечеря на свещи, букет от рози или просто една романтична разходка из града. А ако някоя от вас се съмнява в чувствата на гаджето и иска да го изпита, то по подаръка, който получи на 8-ми март, може да разбере доста за неговото отношение към нея.

Какво показват различните подаръци за връзката ви с мъжа?

Скъпо бижу

Има една приказка, че жените обожават да виждат наведени мъже, но при едно условие – ако се намират в бижутерски магазин и са заели тази поза, за да изберат най-красивото бижу от витрината. Коя жена не обича да ѝ подаряват бижута? Е, винаги ще намерите за какво да се заядете – че колието не е златно, че не харесвате твърде големите обеци или пък гривната, която сте получили, не ви допада... Но все пак вие сте получили скъп и специален подарък, а Марчето от третия етаж си е останала с едно цвете.

Ако получите скъпо бижу, то това означава, че вашата половинка не жали средства, за да ви направи щастлива и има сериозни намерения към вас. Ако в началото ви дава лъскави неща, какво бихте получили по-късно? От друга страна, ако той е гузен по някакъв начин или ви е сгафил, може да се опита „да ви замаже очите“ с такъв подарък. Вие може да ахнете и забравите, че сте му сърдита.

Цветя и бонбони

Най-често мъжете подаряват това за Свети Валентин, 8-ми март и рождените дни. Повечето жени трудно биха устояли на букет с яркочервени рози, които особено по това време на годината са доста скъпи. Този цвят се свързва с любовта и силната страст. Ако получите такива рози, то човекът до вас наистина има чувства към вас, но в случай, че те са бели, говорим по-скоро за приятелство или обърканост.

Шоколадовите бонбони са чудесно допълнение към букета. Те са мощен афродизиак, но получите ли ги, не си мислете кой знае какво. Те просто са сладък жест на внимание и в тях няма нищо съмнително. Друг е въпросът, ако не ядете сладко и той сгреши, като ви подтикне да прегрешите!

Почивка

Ако сте заедно отскоро и той ви заведе на почивка за 8-ми март, то наистина се интересува от вас и иска да ви обърне повече внимание. Когато сте сами, ще може да се опознаете по-добре и създадете общи спомени, които ще разказвате с усмивка след време.

В случай, че имате дългогодишна връзка, почивка за подарък може да означава, че той иска да подобрите отношенията си или да възвърне романтиката.

Секси бельо

Нека си го кажем направо – един мъж трудно би уцелил размера бельо на жена си, но самото решение да ѝ купи такова, макар и да не ѝ стане, е много смело. То говори за това, че той иска да стигнете един нов етап от връзката – да изпробвате нещо по-пикантно в леглото или просто да подобрите сексуалния ви живот, ако той е в застой.

Кухненски пособия

Мъже, запомнете едно – никога не купувайте на жена си тиган, комплект бъркалки или ножове, ако тя не е увлечена по готвенето и не се интересува от кулинарни предавания или изрично не го е поискала. В случай, че не ядете патешко магре за вечеря и не ви глезят с лава кейк през уикенда, такъв подарък само ще я разстрои.

Най-често подаряването на дребни кухненски пособия се приема негативно от дамите, някои от които си мечтаят най-сетне да хвърлят престилката и за 8-ми март да отидат на гурме в някой изискан ресторант. Тоест – да ги заведете на вечеря, а не да прекарат празника в готвене.

Все пак, ако вашата половинка ви подари кухненски робот или сокоизтисквачката, за която отдавна си мечтаете, не може да не отбележите, че е подходил с нужното внимание и е избрал това, което вие искате. Този подарък също така означава, че мъжът ви мисли и за благосъстоянието на вашата връзка – да си правите един на друг вкусни изкушения.

Парфюм

И тук идва моментът, в който на мъжа му е трудно да избере идеалния аромат. Подаряването на парфюм е много лично нещо. Той трябва да познава много добре вкусовете и предпочитания на жената, за да може тя да е доволна от изненадата.

Ако получите любимия си парфюм, опакован със стилна опаковка, то вашият мъж е истинско злато – знае какво харесвате и не е спестил от парите си, за да ви вземе някоя имитация. От друга страна, аромат, който не ви се нрави, може да ви разочарова, но все пак не бързайте да се сърдите, а се напръскайте и вдишайте аромата. Може пък ароматът да ви вдъхнови за вечерта.

Последен модел телефон

Щастливки са онези жени, които получават толкова скъпа техника за 8-ми март или рождения си ден. Ако старият ви телефон постоянно изключва или има някакъв друг проблем, то мъжът ви предвидливо ви е взел практичен подарък. От друга страна, той струва доста и не е най-романтичният, но със сигурност ще сложи край на проблемите ви с мобилния.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А??

    13 2 Отговор
    Къща в БарЦелона, какво означава ? За един дебел приятел питам ?
  • 2 Пеканата от Акапулко

    5 3 Отговор
    Скръндзата минава евтино на 8 Март с цветенце и слугинката се радва докато му прави шопска салата с ракийка! Бежможе да уцели аромат ще купи аромат с който ще хатесва да дули жената до него, а тя ще се радва че я харесва с тази миризма. Евтинягата купува орхидея от Кауфланд за 5 лв и шише ракия за него за 10лв!
  • 3 Стара и грозна ковра с доста стаж

    3 1 Отговор
    Това показват тези подаръци, които са от неопитен, излъган и богат хлаоак...! (На бай свястната жена не са правили толкова подаръци..! (Още държанки им казват...!)
  • 4 На 🚾 стари мурви

    3 3 Отговор
    И кауфланд им е много...! (Първо вижте от кого получават, цветенцето...!)

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Пеканата от Акапулко

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "На 🚾 стари мурви":

    Е оъщт кой го получаваш от някой цветенцето от някой безхабеник който не моце да отдели 365 дни едни 50 кинта за подарък и се оправдава че не ти знае размерите и вкусовете, а живее с теб!!! Жалми е за такива скумрии

    Коментиран от #6

  • 6 За прашки ли имаш предвид

    4 1 Отговор

    До коментар #5 от "Пеканата от Акапулко":

    Той знае, че вече съм с памперси, но има друго, щедър е, но аз не искам, не съм алчна и гледам да има за семейството ми...! (За размерите пак ли подслушва, мога да кажа винаги улучва, въпреки че му се карам безпричинно, купи ми маратонки, аз летя с тях....!)

    Коментиран от #8

  • 7 Лорче

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "На 🚾 стари мурви":

    Много вдигаш рейтинга на факти 🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #9

  • 8 Лоретка

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "За прашки ли имаш предвид":

    Муууууу 😜😜😜
  • 9 Не повече

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Лорче":

    От вас, старите мурви са на. мода сега, не е важно рейтинг а да, си адекватен и точен почти винаги, ако не спя като вас и цяла вечер съм заета с младежите, ше се чувствам доста зле и ще казвам. 🐷 непрекъснато груууух, животните са по чисти и по полезни от вас, дават. мляко, месо, вълна, а вие старчески екскременти...! Да ме пази Бог...!
  • 10 Еййййй факти

    3 1 Отговор
    Аман от идиотската ви аудитория
  • 11 Който не хсресва

    3 1 Отговор
    Вратата винаги е широко отворена, да отива да къпи младежи...послучай 8 март...!