Last news in Fakti

6 Август, 2012 12:44 839 0

Натали Портман се омъжила

  • натали портман-
  • кино-
  • черният лебед

Актрисата Натали Портман се омъжи за партньора си Бенджамин Милпие, баща на 14-месечното й дете. Звездата от филма „Черният лебед“ доскоро бе замесвана в слухове, че ще минава под венчилото с хореографа. Красавицата и французинът се сгодиха преди 2 години и ревниво пазеха в тайна датата на сватбата.

Нощна венчална церемония в Калифорния събрала тесен кръг от близки и роднини на двойката, съобщи “The Hollywood Reporter“. За момента информацията на таблоида няма официално потвърждение. Изданието съобщава, че сватбата се е провела по еврейски обичай, тъй като булката е с двойно гражданство. Името й е френско, родителите й го дали, когато живели в Париж, твърди актрисата за афинитета си към Франция.

Съпрузите бяха уцелени от стрелите на Амур именно по време на снимките на „Черният лебед“. За ролята на балерина във филма 31-годишната Портман спечели първия си „Оскар“, както и „Златен глобус“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА