14 Март, 2020 09:49 9 102 16

Извадете тези 5 неща от портфейла си: Те отблъскват парите и късмета

  • пари-
  • портфейл-
  • късмет-
  • суеверие

Всеки може да избегне изтичането на този късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си

Извадете тези 5 неща от портфейла си: Те отблъскват парите и късмета - 1
Snimka: shutterstock

Портфейлът може да бъде не само стилна вещ за съхранение на пари, но и талисман, който привлича материалното благополучие.

Всеки може да избегне изтичането на този късмет, ако прегледа съдържанието на портфейла си. Защото се оказва, че има вещи, които държим в портфейла си и могат да блокират късмета ни.

Енергията на парите и късмета е доста капризна и трябва да третираме спечелените средства с уважение.

Има пет неща, за които се смята, че блокират финансовите ни потоци, които не позволяват да пестим и да имаме късмет с финансите. Най-добре е да извадите тези неща от портфейла си, така че да се заредите с повече късмет!

Касови бележки - Хубаво е някои касови бележки да се съхраняват, но не и в портфейла. Там те ще създадат информационен шум, който ще блокира финансовите потоци. Езотеристите ги наричат ​​"отпадъчни пари", които причиняват загуби. Всички касови бележки трябва да се съхраняват отделно, за да се избегне финансов неуспех .

Фалшиви (бутафорни) пари - Има много начини за привличане на пари, използвайки стари, излезли от обръщение монети, но когато става въпрос за фалшиви пари, те няма да привлекат щастие или късмет. Всички видове бутафорни банкноти и монети, изрязани от някъде или взети от детски игри, не носят късмет.

Снимки - Дори снимките на най-обичаните роднини нямат място в портфейла, защото всяка снимка има своя сила. Портфейлът е тясно свързан с енергията на собственика му, а външната енергия може да разруши тази връзка, което води до проблеми с финансите.

Лекарства - Самите лекарства, предписанията на лекарите, списъците с лекарства или техните рецепти са нежелани вещи в портфейла. Най-добре е такива неща да се съхраняват в някой джоб в чантата. Така според поверията финансите ще останат непокътнати и няма да боледуваме често.

Стари банкови карти, непечеливши лотарийни билети или изтекли пътнически карти - Нещата, които вече са свършили работата си, нямат място в портфейла и отблъскват късмета. Те не са в състояние да привлекат късмет и финанси, така че трябва да се отървете от тях.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смяххх

    52 0 Отговор
    Простотия до шия!
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Няма страшно мечо

    18 0 Отговор
    Дръж си парите в джоба, а не къде да е, щото да не олекнеш с 1700 лева, 3500 евро и лаптопа, както олекна и предния път! Между другото въпреки че си ходил в училище да риташ топка, виждам успял си и да се научиш да пишеш! Ашколсун бре!

    Коментиран от #5

  • 4 Не мога да повярвам? Имаш книжка?

    16 0 Отговор

    До коментар #2 от "мечо":

    Имаш книжка? Не мога да повярвам!

    Коментиран от #16

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Не на Затъпяването

    7 1 Отговор
    Факти, спрете да ни вземате за Идиоти.
  • 7 Скъпи мечо

    12 0 Отговор

    До коментар #5 от "мечо":

    Пара йок, лаптоп йок! Пий една студена вода!
  • 8 Майната

    2 2 Отговор
    Нямам ни едно от тези, от щастливите хора съм, но винаги съм била заобиколена от нещастници..! (Да ме пази Бог..!)
  • 9 Смока

    9 1 Отговор
    Аз не нося потрофейл защото нямам много пари и си ги нося по джобовете, а личната карта си я нося на кейса на телефона, така че тая статия е не смислена и глупава

    Коментиран от #10

  • 10 Николаос Цитиридис

    2 5 Отговор

    До коментар #9 от "Смока":

    Абе ей цървул това е най - голямата щуротия да си държиш личната карта в кейса на телефона а пари от джоб се губят лесно това което си написал няма смисъл!

    Коментиран от #11

  • 11 Смока

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Николаос Цитиридис":

    Плешив славо подобен в кръчмата няма как да загубя парите си аз излизам с по 2 3 лв не нося повече, а личната карта ми е в кейса да не я забравям и да не забравяме добрия тон
  • 12 Ъхъм

    3 0 Отговор
    това е заразно , журналисти все повече се занимават с мистични простотии и ги представят така сякаш са неоспорима рационална истина. вземете мерки за менталните си проблеми, че задълбочаването ще донесе проблеми и на трезвомислещите
  • 13 боцмана

    3 1 Отговор
    Само грандоманите и рогачите ходят с портфейли.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бачо Киро

    3 0 Отговор
    Страхотни финансови съвети от Факти... Пълни простотии...
  • 16 охобохо

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Не мога да повярвам? Имаш книжка?":

    Този Мечок дали е толкова неграмотен или се прави на такъв?