27 Март, 2020 14:43 4 414 9

Меган се опитва да разруши брака на Кейт и Уилям

  • меган маркъл-
  • кейт мидълтън-
  • херцогиня-
  • кралско семейство-
  • великобритания-
  • слухове

На Острова се носят грозни клюки за това колко надълбоко е стигнала враждата между двете херцогини

Меган се опитва да разруши брака на Кейт и Уилям - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Слуховете за заплетените отношения между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл датират почти от момента, в който стана ясно, че Меган ще стане част от кралското семейство.

Въпреки че официалните представители на кралското семейство предпочитат да не коментират подобни спекулации, запознати източници непрекъснато твърдят, че конфликтът между двете херцогини е напълно реален.

В дъното му изобщо не са различия в характерите или интереси. А нещо много по-страшно. Според изданието Blind Gossip, бившата американска актриса изпитвала огромна завист към херцогинята на Кеймбридж.

Маркъл има много причини да завижда на съпругата на принц Уилям, но съществува една основна. Докато всички на Острова я подлагаха на безпощадна критика, отношението към Катрин бе напълно различно.

Представителите на британската преса бяха в бясна надпревара кой ще злепостави херцогинята на Съсекс повече. А това се отрази пагубно за психиката на Меган, още повече, че през това време тя беше бременна с Арчи.

"Тя ненавиждаше факта, че всички (особено съпругът ѝ) обичат Мидълтън. Направо не можеше да търпи нейната популярност, перфектния ѝ брак и децата ѝ. Мразеше самия факт, че през цялото време ѝ се налага да седи или да ходи зад Кейт. Меган беше възмутена дори от това колко дебела изглежда до нея", твърди запознат източник.

Тогава американката решила да действа. По думите на източника. именно Маркъл е човекът, който съобщил на пресата за изневярата на принц Уилям с близката приятелка на Кейт Роуз Ханбъри.

Миналата година се появи информация, че докато Кейт е била бременна с третото си дете, херцогът на Кеймбридж е започнал да се среща с бившия модел и съпруга на маркиза на Чъмли. Дворецът, разбира се, отрече всичко, но горчивият привкус от тази история остана.

Според различни източници, на Меган изобщо не ѝ пукало дали историята е вярна. Най-важното за нея било да разклати доверието в привидно перфектния брак на Кейт и да види какво ще стане по-нататък.

Това обаче далеч не е единствената клюка, която бившата актриса е пуснала по адрес на Мидълтън.

На Острова твърдят дори, че Меган има пръст и в изтеклите в мрежата истории, че херцогинята на Кеймбридж има проблеми с теглото (някои хора смятат, че Катрин страда от хранително разстройство, което обяснява слабата ѝ фигура), както и колко ужасна майка е Карол Мидълтън.

Запознати с враждата между двете твърдят, че дори сега, когато "съперниците" са разделени от хиляди километри, Меган Маркъл пази още козове в ръкава си. И най-вероятно "интригите" ѝ срещу съпругата на принц Уилям няма да свършат дотук.

Струва си да се отбележи, че не всички считат херцогинята на Съсекс за злодей, а Кейт - за невинна жертва.

Семейство Мидълтън не покани Меган на сватбата на сестрата на Катрин Пипа заради притеснения, че цялото внимание няма да е насочено към булката, а към известната гостенка от Лос Анджелис.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 така така

    16 3 Отговор
    черната помиарка–имигрантка започна да ги разкатава отвътре.
  • 4 Много интересно

    2 7 Отговор
    Никой не харесва ,красивата Меган а съжителстват с етноси от най долна класа,по черни от ,,дявола,,...не ми се вярва и няма как да развали семейството на етърва си..!

    Коментиран от #8

  • 5 Винкел

    5 0 Отговор
    Местя го....
  • 6 джедай

    2 1 Отговор
    На Острова се носят грозни клюки за това колко надълбоко е стигнала враждата между двете херцогини. НАДЪЛБОКО ЩЕ ТРЯБВА ДА Е. Поне на 15-тина сантиметра.
  • 7 стих

    2 1 Отговор
    Дяволът не е черен,а е синеел /блестял от белота паднал ангел. Прочети Святото слово-Библията,там е написано.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Балу

    5 0 Отговор
    Зер голям дерт ми беше.На фона на случващото се в света ежбите между тия две безделнички са като турска сапунка.