Last news in Fakti

1 Април, 2020 22:30 6 236 15

Пролет пукна, българският „Плейбой” – не!

  • playboy-
  • плейбой

Спират печатното издание в САЩ, българският му вариант навършва 18 години през април

Пролет пукна, българският „Плейбой” – не! - 1
Снимка: Shutterstock

Мъжката библия „Плейбой“ спира печатното си издание в САЩ след близо седем десетилетия съществуване. Коронавирусът се оказа последният, този път фатален удар за екипа на списанието, което от години агонизира на все повече свиващия се пазар на печатни издания.

Към съществуващите досега финансови проблеми са се добавили и тежките условия за бизнеса, свързани с настъплението на вируса, се посочва в специална публикация на компанията. От централата на Playboy inc. излязоха с официално изявление, че миналата седмица, след бързото разпространение на пандемията, проблемите пред списанието са станали повече, отколкото компанията може да понесе.

“Бяхме принудени да ускорим разговорите за спиране на печатното издание, които водим в компанията“, се посочва в публикацията.

„Решихме, че нашето издание „Пролет 2020“, което излиза тази седмица на пазара на хартия и в дигитален вариант, ще бъде последното ни печатно издание за годината в САЩ“, гласи съобщението на компанията. Онлайн изданието, както и някои печатни версии в други страни ще продължат още да съществуват.

Списанието излиза вече 66 години и в най-добрите си времена от него са се продавали по седем милиона екземпляра на месец. Издателите казват, че ще се съсредоточат върху разширяването популярността на „Плейбой” чрез неговото интернет издание.

Противно на това и на световните тенденции, българският „Плейбой” се радва на чудесно здраве на своята 18-а годишнина. Новият брой се очаква да бъде отпечатан и да излезе около 20 април, а онлайн-изданието - www. playboy.bg, всеки ден радва феновете на най-популярната мъжка библия с разнообразни материали, богати сесии с красиви момичета и забавни видеа, като проекта „Бокачо 2020”, в който в домашна обстановка предизвикателните момичета на списанието и главният редактор Любен Дилов-син разказват смешни, пиперливи, но и поучителни истории за лека нощ.

Априлският брой на списанието ще е по-обемен от обикновено заради верните му читатели, които спазват ограниченията на карантината, седят си вкъщи и така имат повече време за четене.

Пролет пукна, българският „Плейбой” – не!

Напуснал тийнейджърската възраст, „Плейбой България” се държи отговорно, спазва всички ограничения, а някои от емблематичните му плеймейтки се записаха доброволки в борбата с коронавируса – например последователните носителки на титлата Playmate of the Year за 2018 и 2019 година – Жанета Осипова и Михаела Тодорова.

Засега изданието не възнамерява да отмени редовното издание на конкурса Playmate of the Year 2020, като се очаква новите 12 претендентки да бъдат обявени за пръв път пред публика на 24 юли тази година на специално парти в Слънчев бряг.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАНАФА

    26 18 Отговор
    "Мъжката библия'.......хахахаха, та това е библията на тия 'дето лъскат бастуните, бе тулупи....хахахаха....това ли са ви мъжете?!...хахаха.
  • 2 no name no face no number

    21 4 Отговор
    Това па е егати и тъпото нещо, списание ли кво е смотана работа. За западняците става те една жена не могат да свалят само с кеш ги оправят голо вода са

    Коментиран от #9

  • 3 МАНАФА

    18 7 Отговор
    Гледам минусите на поста ми №1.Ама то тук е пълно с "бастунджии", бре.Е, добре тогава, купувайте си списанието, и си лъскайте бастуните.Това ще ви остане....хахахахаха.А сега, маркирайте минуси, докато ви побелее вълната....хахахахаха.

    Коментиран от #5

  • 4 Защо не

    2 5 Отговор
    Момичета, споко, тука съм. Ако някоя има зор да се обади, ще оправим и глобата. Няма страшно. Само да ви кажа от 22 до 28... В друг диапазон антената ми не лови...
    Венке, като за лека нощ цепиш мрака направо!!!

    Коментиран от #11

  • 5 Защо не

    6 8 Отговор

    До коментар #3 от "МАНАФА":

    Боже, прибери си вересиите... Какво разбираш ти ооо неразумнии юроде от женска красота... Чаакай бе човек... Ти само за еб… ли мислиш бе... Бастунджии…

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 МАНАФА

    12 6 Отговор

    До коментар #5 от "Защо не":

    Женската красота е вкъщи под завивките, а не по списанията, бе приятел.И всеки има това,което заслужава.Гледай си списанията и се радвай на боклуците, които правят кинти, благодарение на балами като теб. :-) В КОЧИНАТА ни булгаристан имаме много хубав лаф: ОЧИ ПЪЛНИ, РЪЦЕ ПРАЗНИ. :-)

    Коментиран от #8

  • 8 Защо не

    3 7 Отговор

    До коментар #7 от "МАНАФА":

    При мене приятелю и очите и ръцете са пълни... Съжалявам за очите или ръцете ти, не разбрах кое точно ти е празно, но може да ти се помогне...
  • 9 Дилдов

    9 3 Отговор

    До коментар #2 от "no name no face no number":

    Така е, братле! "Западняците" са тъпи и смотани джендъри и не могат да стъпят на малкия ти .... пръст. Подозирам, че ти си бил с много повече и по-готини мадами от тия в Playboy. А най-много май ти е харесало с тая, дето пееше навремето "No fase, no name, no number"... Сетѝ уи се, Ганьо?
  • 10 до Ненаситницата

    5 2 Отговор
    ...! Пролет пукна .... Сливата ти се разпукна ...!
  • 11 НиЛо

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Защо не":

    От 22 до 28? Това датите от лунния ти календар ли са? Или взимаш заплата на 22-ро число и ти стига за една седмица?

    Коментиран от #14

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чумата

    5 0 Отговор
    СОДОМ и ГОМОР,когато изчезнат и вируса ,ще си иде тогава
  • 14 Защо не

    1 2 Отговор

    До коментар #11 от "НиЛо":

    Това са годинки, а ти си явно доста над тях, или си джен…. така че ми изпадаш от групата тотално. Либидото ми се срива разбираш ли..? Ако си платиш може и да се прежаля... И то пак зависи де...
    В такъв случай какво да се занимавам с тебе, те и лекциите по тия въпроси са си платени... Пробвай и с Кобилкина ако искаш...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.