14 Август, 2012 14:27 4 889 2

Купон: Мечки изпиха 100 бири и вилняха в хижа

  • бира-
  • мечки-
  • купон

 

Семейство мечки нахлу във ваканционна хижа в Норвегия и изпи над 100 бири, съобщи bTV, като цитира Skynews.

Женска мечка и трите й малки влезли в дървената къщичка, разбивайки една от стените. След това изпили и изяли почти всички запаси, докато вътре нямало никого.

Когато се върнали в хижата, майката и бабата на собственика Евен Бортен Нилсен заварили мечешки изпражнения и отпечатъци, а миризмата била непоносима. По ирония на съдбата той бил изследовател на мечки и веднага установил, че бъркотията е дело на косматите бозайници.

Нилсен се оплакал, че липсвали над 100 метални кутийки бира, съхранявани за есенния ловен сезон. От полиците били изчезнали и количества маршмелоу, течен шоколад и мед. „Устроили са си добър купон”, шегува се собственикът и се чуди как ще възстанови хижата, която е напълно разбита.

Леглата, кухненските уреди, печката и шкафовете са на парчета, оплаква се Нилсен. Освен това норвежецът се опасява, че веднъж влезли в хижата, мечките може да поискат още бира и сладкиши и отново да дойдат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    2 0 Отговор
    Ахахахах е това наистина е доста забавна новина :) Жалко, че е нямало и ганджа купона да е бил пълен :D
  • 2 ................

    0 0 Отговор
    ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
    ПОНЕ ДА НАПИШАТ КАКВА МАРКА БИРА СА ПИЛИ-ЕТО ТОВА ЩЕ Е СТРАШНА РЕКЛАМА.