Last news in Fakti

14 Август, 2012 14:43 5 923 2

Женският оргазъм трае между 6 и 10 секунди

  • оргазъм-
  • жени

Средната продължителност на женския оргазъм по време на секс е между шест и десет секунди, изчислиха сексолози.

Секс инструкторката Никол Дайдън е уверена, че правилният партньор е разковничето за пълноценен сексуален живот. С помощта на специална техника жените могат да удължат с пъти своето удоволствие в спалнята. Методът се нарича "оргазъм - медитация" и може да помогне на представителките на слабия пол да са постоянно възбудени, което ще засили сексуалната им енергия няколко пъти.

"Най-важното не е оргазмът, а пробуждането на чувствеността, което ще ви накара да изпитате съзнателно удоволствие с партньора си", обяснява специалистката.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 .............

    0 0 Отговор
    Довечера ще засичам 6-10-15-20 не знам,но жена ми започна да пръска .... да и се ненадяваш.Направо като по ...онези филми.
  • 2 Жемчуг

    0 0 Отговор
    Глупости! Всички знаят, че жените са фригидни и имитират оргазми, защото сега това е модерно!