Last news in Fakti

31 Март, 2020 16:58 3 393 10

Червени флагове, разкриващи токсичния партньор

  • успех-
  • връзка-
  • токсично-
  • партньор-
  • семейство-
  • брак-
  • раздяла

Бъдете внимателни какво прави и ви показва любимият

Червени флагове, разкриващи токсичния партньор - 1
Снимка: Shutterstock

Токсичното поведение в една връзка си личи по думите и действията на провинилия се партньор. Бъдете внимателни за тревожни сигнали, така наречените червени флагове, които издават поведение, което би ви наранило в бъдеще.

За кои потенциално опасни знаци в поведението на партньора си да внимавате и кога е време да напуснете токсичната връзка?

Той постоянно има работни ангажименти

Ако партньорът ви непрекъснато отменя срещите ви или излиза късно вечер уж заради неотложни и спешни професионални ангажименти, това е сериозен червен флаг. Той подсказва, че не само не можете да разчитате на този човек в каквито и да е ситуации, но и че вероятно крие нещо от вас, пише Az-jenata.bg.

Той говори ужасно грубо за бившите си

Представете си как би говорил за вас, ако връзката ви приключи. Много вероятно е и да го прави пред приятелите си, докато още сте заедно. Жлъчното говорене за всички бивши е знак, че нещо в психиката на човека, с когото сте, не е наред и е по-добре да прекратите токсичната си връзка преди да сте попаднали на мястото на одумвания бивш партньор.

Той не иска да прави секс с вас

Мъж, който е спрял да ви желае сексуално определено крие нещо. Може да е всичко – от липса на любов до поддържане на тайна връзка с друга жена, депресия или просто нарастващо негативно отношение към вас. Каквато и да е причината, трябва да реагирате и да отворите темата. Ако не получите отговор или желание за справяне с проблема чрез комуникация, знайте, че бъдещето ви с този човек е под съмнение.

Той ви казва, че ви обича още в началото на връзката

Това също е червен флаг, който подсказва за различни емоционални или психологически проблеми. Не е напълно нормално човек, с когото се срещате отскоро да признае, че ви обича просто така. За любовта и обичта е нужно повече време. Възможно е мъжът, с когото имате връзка да има сериозни проблеми със самочувствието, привързаността или други комплекси, които биха се явили като сериозен проблем в бъдеще за вашата връзка.

Той избягва сериозните разговори

Ако искате дълготрайна връзка с перспектива за развитие и приоритет за вас са сериозните разговори за бъдещето, но партньорът ви всячески ги избягва, той може би изобщо не желае сериозно обвързване.

Той се опитва да ви промени

Едно от най-токсичните поведения в една връзка са опитите за промяна на партньора. Те подсказват, че половинката ви има определена представа за това как трябва да изглеждате, да мислите и да реагирате, която се разминава с действителността. Показва още, че не ви обича такива, каквито сте. Ако забележите такъв червен флаг, не го отминавайте.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джедай

    13 1 Отговор
    Е,вече ако сексът ви си е отишъл на Хаваите,това е много,ама много лошо. Любов без секс няма.

    Коментиран от #9

  • 2 Ххх

    15 1 Отговор
    Мисля че за всеки средноинтелегентен човек 90 процента от написаното в статията му е отдавна извесно.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 изгубени в превода

    18 1 Отговор
    Токсичния партньор е примерно партньора на черната мамба. Заглавието ви е нескопосан превод,най вероятно от гугъл-преводач.
  • 5 qwerty

    5 1 Отговор
    част от статията не е актуална заради забраните, наложени със закона за извънредното положение
  • 6 отговорен другар

    4 2 Отговор
    Ако се вихри под червения флаг на партията-столетница, това също е лош признак
  • 7 Меркантилност

    9 0 Отговор
    Нещо не ми харесва повтарянето на думите мъж и той в статията. Що не ходите да ги приказвате тия в някой феминистки клуб щото жени бол които правят това + още 5 пъти неща по това.
  • 8 Bigbb

    2 1 Отговор
    Аз мислех ,че това е статия на кадровата ковра
  • 9 Хаджи хаджи Българин

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "джедай":

    Когато се чупи гърнето, не могат да помогнат и мис 00:30ч! Знаете за кого говоря! Те направо ни правят на балъци!
  • 10 Зарка

    0 0 Отговор
    Ако той обладава жената повече отзад, отколкото отпред, това пак ли е сигнал? Питам сериозно.