Last news in Fakti

9 Април, 2020 08:51 16 599 11

Дъжд от пари за тези зодии през април

  • зодиакални знаци-
  • пари-
  • богатство-
  • зодии

Представителите им ще подобрят финансовото си състояние и ще се издигнат в обществото

Дъжд от пари за тези зодии през април - 1
Снимка: shutterstock

Има хора, които се трудят много здраво и въпреки това не могат да забогатеят. Има и такива, които се къпят в пари, без дори да си мръднат пръста.

Според астролозите всичко се дължи на зодиакалния знак, под който сме родени.

Специалистите са категорични, че 2020 година ще бъде изключително наситена със събития и богата на драматични промени във всички области на живота.

Повечето представители на Зодиака ще могат да подобрят финансовото си състояние и да се издигнат в обществото. 3 зодии обаче ще имат този шанс още през месец април. За тях парите ще потекат направо като реки през втория пролетен месец.

Ето ги и щастливците:

Рак

Раците няма да загубят работата си. Нещо повече - според звездите те ще увеличат значително паричните си запаси и ще станат много по-независими. Съществува вероятност тенденцията да трупат пари да се превърне в алчност.

Ракът е семеен знак. За него е много важно семейството да има солидна основа. Затова много представители на тази зодия ще започнат да трупат средства и да търсят допълнителни отдалечени доходи. И ще успеят да ги намерят. А приходите само ще се увеличават.

Дева

Девите обикновено нямат проблеми с парите, защото са много практични и рационални. Те мислят логично и са способни да предусещат добрите сделки.

През този месец ги очакват бизнес партньорства, които ще им позволят значително да подобрят материалното си състояние. Ще могат да използват чара си за постигане на користни цели. И парите буквално ще се залепят за тях.

Скорпион

Гответе се за финансови постъпления! При това парите ще завалят напълно случайно.

Положението на звездите за вас е такова, че няма да е нужно да се притеснявате твърде много, за да печелите повече. През април дори няма да забележите, че всички останали около вас имат проблеми с финансите, защото при вас всичко ще е наред.

В същото време ще изглеждате като откъснати от реалността - в стремежа си към богатство, комфорт и разкош, ще се проявят непостоянството и странния ви вкус.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ventura

    21 1 Отговор
    Е ако Световната банка отпусне едни милярди, някой ще забогатеят, другите ще пляскат с ръце през прозорците на собственият си затвор, и ще аплодират бога спасител
    БМБ

    Коментиран от #2

  • 2 Ронин

    20 2 Отговор

    До коментар #1 от "Ventura":

    В България един зодия Близнаци ще забогатее още по рязко сещайте се кой!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дид

    8 2 Отговор
    Смешни предсказания на фона на пандемия та най вече
  • 5 Мартин

    2 2 Отговор
    Това което казват за нас раците ми харесва да няма поне аз де да стана алчен!
  • 6 П.Д.К.

    3 0 Отговор
    Моята зодия Скоорпион е тази с парите...Хип , хип ...Ура ! ...
  • 7 ГЕРГОВ

    2 1 Отговор
    ПАК ЩЕ ЛАПНА НЯКОЙ ДРУГ МИЛИОН-ВСЕ ПАК СЪМ ОТ БСП
  • 8 E аз съм

    2 1 Отговор
    Рак и нямам работа 2ри месец :D
  • 9 цвб нм

    3 0 Отговор
    Тези предсказания на фона на пандемия, на фона на толкова много болести, смърт и безработица звучат сатирично и зловещо. Кой идиот е решил да ги пише и кой идиот е решил да ги публикува, а?
  • 10 Мутрата боко

    0 0 Отговор
    Вервайте ми продажни циганета
  • 11 тъпо нещо са мисирките

    1 0 Отговор
    дъждобран да носят ли или само чадър тия зодии??