Ето как да приготвите вкусна и лека вечеря:
Необходими продукти:
400 г обезкостено пилешко месо, варено или печено
6 кисели краставички
1 малка глава червен лук или няколко стръка пресен
1 малка консерва царевица
1 стрък селъри
За дресинга:
3 с.л. майонеза или цедено кисело мляко
2 с.л. дижонска горчица
сол, черен пипер на вкус
1 нарязана на ситно люта чушка – по желание
няколко стръка копър нарязани на ситно
1 с.л. винен оцет
Начин на приготвяне:
Накъсайте или нарежете месото на малки парчета, пише az-jenata.bg. Сложете го в купа и прибавете към него нарязаните лук, отцедената и изплакната в гевгир царевица, селъри и кисели краставички. Пригответе дресинга като комбинирате всички съставки, след което овкусете салатата.
Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Иво
Коментиран от #2
16:10 13.04.2020
2 ПиянГур
До коментар #1 от "Иво":
Ракията върви и с вода от пералнята , да знаеш :)16:55 13.04.2020
3 Този коментар е премахнат от модератор.
4 Johansson
17:48 13.04.2020
5 Този коментар е премахнат от модератор.
6 Този коментар е премахнат от модератор.
7 фактология
00:09 14.04.2020