Last news in Fakti

25 Август, 2012 08:28 2 291 0

Джина Стоева весели Драгоман на празника

  • джина стоева-
  • община драгоман-
  • празник

Фолк певицата Джина Стоева и лазерно шоу ще веселят във вечерните часове на 25 август ( събота ) жителите на Драгоман по повод празника на града.
Още в сутрешните часове на съботния ден,  от  10 часа на местния стадион „Граничар”, по традиция е насрочено оспорвано футболно дерби между два местни отбора.
Вечерната програма, която кметът на общината Андрей Иванов и неговия екип, заедно с общинските съветници са подготвили включва празничен водосвет в църквата „Св. Архидякон Стефан” в Драгоман, след което от 18.00 часа започва открита тържествена сесия на Общинския съвет в заседателната зала  на общината.
На празничния концерт, който ще се състои на площада е предвидена интересна културна програма от самодейни състави, които ще покажат многообразието и красотата на народните танци, характерни за региона. Планирани са изпълнения на танцов състав „Ритмика Денс Център”- гр.Драгоман и женска певческа група към Народно Читалище „Христо Ботев”  от село Габер. Потвърдили са участие и представители на „Център за култура” –гр.Димитровград(Сърбия ).  В по-късните часове на вечерта ще има празнична заря и дискотека под открито небе.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА