Last news in Fakti

26 Август, 2012 14:32 2 661 0

Влюбени се сгодиха на Lady Fresh Beach Fest

  • lady fresh beach fest-
  • поли генова-
  • лора карадова-
  • мона-
  • румънеца и енчев-
  • приморско

Южният плаж Приморско се превърна в най-горещата парти точка на Черноморието. Плажът „приюти” вчера Lady Fresh Beach Fest – най-свежото парти на лято 2012, организирано от Kamenitza Fresh. От 12.00 ч. на обяд в съботния ден до ранни зори на неделната сутрин над 1000 души от всички региони на България се забавляваха с освежаващи и атрактивни игри и танцуваха на брега на морето с едни от най-хитовите поп изпълнители на България. Гостите на феста избраха Лора Караджова за Lady Fresh изпълнител

В рамките на 18 часа Lady Fresh Beach Fest предложи на гостите си множество забавни предизвикателства и даде възможност на всеки да намери своето забавление на плажа. Непосредствено след старта на Lady Fresh Beach Fest специалната „плодова стая“ стана една от най-атрактивните фен зони на плажа. В нея гостите можеха да тренират бейзбол, но не с топка, а с истински лимони и грейпфрути. Участниците трябваше да отиграят специалните „фреш топки” и всички дадоха най-доброто от себе си.

Логичното продължение на забавленията беше „свежестта на морето”. Гостите имаха възможност да се спуснат директно в него по 25-метрова пързалка, която се оказа един от най-приятните и търсени начини за разхлаждане в горещия августовски ден. Сред останалите Fresh атракции във водата бяха надуваем батут и пързалка, както и плаващо волейболно игрище. Волейбол имаше и на плажа, а най-добрите спечелиха награди. В списъка с плажни забавления бяха и игри с фризби, джаги и мини футбол. Жегите останаха незабелязани на фона на битките с водни балони, освежаващите Fresh пожарникар(к)и и дъжда от пяна.

Настроението на брега достигна своя Fresh пик с началото на 6-часовия концерт, в който публиката пя и танцува заедно с Лора Караджова, Поли Генова, Мона, Рут Колева, Веси Бонева, Румънеца и Енчев, Deep Zone Project и сетовете на DJ Marten.

В началото на партито водещите Део и Вики обявиха и специалната изненада от публиката на Lady Fresh Beach Fest – Lady Fresh изпълнителка на феста. Тя беше избрана от феновете, които през целия ден до началото на концерта гласуваха за своя фаворит.

Любимка на публиката се оказа Лора Караджова. „Да бъда избрана за Lady Fresh е страхотно признание за мен. Това е супер изненада”, коментира Лора, докато беше на сцената. Тя благодари на феновете и ги обяви за „най-готините хора на морето“, след което откри концерта и даде силен старт на шоуто с наелектризиращите си летни хитове.

Lady Fresh Beach Fest се оказа съдбовен за 26-годишния Павел и приятелката му Галя. Той й направи романтично предложение за брак, което двамата да помнят завинаги. Цялата организация бе пазена в пълна тайна от момичето до самата развръзка, когато Павел поиска ръката на Галя от сцената по време на изпълнение на Поли Генова. Нейното „Да“ бе бурно аплодирано от публиката, а младата двойка изтанцува своя първи танц на хита „1,2,3“. Поли Генова сподели, че това е най-вълнуващото й преживяване на сцената това лято.

Шоуто продължи с изпълненията на младата певица Мона, която впечатли публиката с глас, визия и сценично присъствие. От сцената на Lady Fresh Beach Fest за пръв път тя изпълни своето наскоро завършено парче.

Концертът продължи с Румънеца и Енчев. Те изпълниха някои от най-големите си хитове и за пореден път доказаха, че знаят как да накарат публиката да танцува и пее заедно с тях. Изключителна класа показаха Рут Колева и Веси Бонева. Хитовете им поддържаха ритъма на шоуто и не дадоха възможност на публиката на Lady Fresh Beach Fest  да скучае нито за момент. Щафетата на ритъма поеха Deep Zone Project. Във вече позахладнялата нощ те също представиха най-горещите си хитове. Специално за публиката на феста групата изпълни за първи път парчето “Made For Loving You”, което най-вероятно ще бъде техният следващ хит.

За емоцията и парти атмосферата на Lady Fresh Beach Fest допринесоха стотици фенери, пуснати от гостите на събитието, които озариха нощта над Приморско. Неуморната публика остана „свежа“ и танцува до ранните часове на неделната сутрин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА