Last news in Fakti

27 Август, 2012 11:52 787 1

6 760 лв в помощ за семейства с репродуктивни проблеми

  • помощ-
  • семейства-
  • репродуктивни-
  • проблеми-
  • концерт

Със средствата ще бъдат подпомогнати две семейства

6 760 лева  в помощ за семейства с репродуктивни проблеми събра благотворителния концерт „За повече усмивки с Надежда”, провел се на Северния плаж в Бургас. Сумата ще бъде разпределена по равно на две семейства от Бургас и ще даде възможност да бъдат подпомогнати финансово в борбата им за дете, каза концесионерът на плажа Атанас Атанасов, който бе и организатор на концерта.

До броени дни парите ще бъдат внесени по сметките на Центъра за репродуктивно здраве „Надежда”, където ще се проведе лечението и ще бъдат извършени процедурите инвитро. В списъка на чакащите за лечение в столичната клиника има десетки двойки от Бургас. Допълнителните критерии, по които приоритетно ще бъдат подбрани две двойки предстои да бъдат уточнени от дарителя и медицинския екип на Центъра за репродуктивно здраве „Надежда”. Предварителната идея е най-напред да се даде шанс на тези двойки, които са на границата на биологичните си възможности и всеки ден за тях е изключително ценен. Ще бъдат взети под внимание и финансовите възможности на хората. По изрично желание на дарителя всички подпомогнати двойки ще бъдат жители на Бургас. Благотворителния спектакъл на Северния плаж започна със светлинно шоу и зрелищна заря. На сцената пяха най-известните фолк звезди Преслава, Азис и др. техни колеги. Близо час на сцената се изяви и Пламена от Мюзик Айдъл 2. Водещия на музикалното шоу, любимият комик на цяла България Димитър Рачков поддържаше градуса на настроенитето с изцепките на героя му Жоро Бекъма. Появата на актуалния актьор буквално взриви плажа и предизвика бурните възгласи на феновете му. Организаторът на концерта, Атанас Атанасов благодари на всички отклинакли на идеята да помогнат финансово на двойките в борбата им за дете.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 неутрален

    0 0 Отговор
    6760 лв ?????
    Това шега ли е ? На някой да му е известно колко пари хвърлят хората с такива проблем ?

    Само за 1 двойка няма да стигнат.. а съм сигурен, че азис, преслава и компания са си взели парите за участие..

    Злобна ПОДИГРАВКА !