Last news in Fakti

1 Май, 2020 13:12 4 896 6

Репортер по гащи под сакото на живо в ефир развесели зрителите (ВИДЕО)

  • уил рийв-
  • гащи-
  • в ефир-
  • репортер

Уил Рийв обясни, че е носил шортите си за планираната след интервюто домашна тренировка

Репортер по гащи под сакото на живо в ефир развесели зрителите (ВИДЕО) - 1
Снимката е илюстративна. Източник: Shutterstock

Репортерът на американския тв канал ABC Уил Рийв, син на покойния легендарен актьор Кристофър Рийв, изиграл ролята на Супермен, се изложи в ефир само по боксерки под сакото в емисията "Добро утро, Америка“, съобщи The Daily Mirror, цитиран от kanal3.bg. Облечен набързо за интервюто си на живо, той явно е разчитал, че камерата е нагласена така, че да го хване само от кръста нагоре.

Първоначално гащите на Уил бяха скрити от надписа и графиката в долната част на екрана, но при следващия кадър камерата показа голия му крак.

Като добра професионалистка, водещата Ейми Робах се сдържа и не показа никаква емоция или знак, че е видяла шортите на Уил по време на интервюто. Но усмивчицата ѝ в края на репортажа бе красноречива. Лукавото изражение на Ейми Робах в края на интервюто с Уил Рийв казва всичко.

Впоследствие Уил Рийв обясни на зрителите, че е носил шортите си за планираната след интервюто домашна тренировка.

"Надявам се, че всички са получили така нужната порция смях“, добави той. "Опитах да съм максимално ефективен като се подготвих за тренировката си малко по-рано от необходимото тази сутрин. Ъгълът на обектива на камерата, заедно с приятелите, семейството и няколкостотин непознати в социалните мрежи ме накараха да преосмисля сутрешната си рутина. А сега – отново на работа. С панталони!“


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нова

    7 2 Отговор
    Уау по американски! Егати новината. Крум Савов преди няколко години също го заснеха по къси гащи и сако. Така че да ви имам новината.
  • 2 Да му видим падналия задник

    2 2 Отговор
    Таман, знае човека...!
  • 3 Алфа Вълкът

    1 1 Отговор
    И Милен Цветков лека му пръст така водеше понякога сутришния блок.

    Коментиран от #5, #6

  • 4 Ломбов

    7 2 Отговор
    То там като нищо могат да го осъдят 3-4 годинки за такова нещо - я ексибиционизъм, я подстрекаване към разврат - зависи от щата и съдията . .
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.