ФАКТИ.БГ

Лечител даде рецепта на Ванга срещу стреса, причинен от кризата с COVID-19

"Стресът, депресията, знаете, всичко е в съзнанието," твърди лечителят Георги Петков

Публикувана: 2 Май, 2020 14:01
9 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4012
Лечител даде рецепта на Ванга срещу стреса, причинен от кризата с COVID-19
Снимка: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 3.4 от 20 гласа.

Георги Петков e духовeн лечител от Горна Оряховица. От 25 години помага, лекува болни и страдащи хора чрез специални мантри и молитви, които произнася на свети места, силно енергийни, както той ги определя.

"Но всичко това е заложено Свише, няма нищо случайно. Неслучайно ми се даде да посетя и Божи гроб”, твърди лечителят. Преди една година в интервю пред Яна Бояджиева той сподели как помага на страдащите и посочи конкретни случаи на излекувани от него хора. Сега "Блиц" представя неговите съвети за това ще можем ли да преодолеем стреса, в който сме изпаднали и как да го постигнем.

- Г-н Петков, какви съвети ще ни дадете днес и сега за това, което се случва на всички ни?

- Всичко това, което ни се случва, е знак, че хората трябва да се пречистят и да се променят. А това може да стане, ако започнат да мислят с душата си, да се обърнат към Бог. Не само, когато ходят на църква, защото Бог е навсякъде. Всеки може просто да коленичи пред иконата у дома си. Всички ние трябва да се молим сутрин и вечер, и да благодарим на висшите сили, че сме се събудили, че сме живи и здрави, че сме станали от леглото и сме видели слънцето.

Много е трудно, но така ще стигнем до осъзнаване. Най-важно е да се направи първата крачка, да се започне. Хем е трудно, хем е просто: хората трябва да се научат да помагат на ближния, като започнат от природата първо, от животинките. Да се опитат да станат по-добри и състрадателни.

Да станат по-благи, ако щете. Да станат по-ниски от тревата. Да се освободят от горделивостта. Това не са празни приказки. Защото Силите знаят всичко за нас. Затова казвам: каквото вържем тук на Земята, това ще развържем там Горе.

- Като казвате горделивостта, аз ще добавя: ние живеем в консуматорско, комерсиално общество, стремим се сякаш само към парите. Това ли е една от причините да страдаме днес?

- До голяма степен е това. Повечето хора заобикалят истинските ценности и мислят само за пари. Но така те постепенно пропадат и в един момент се осъзнават, чак когато им се случи нещо лошо - болест, нещастие. Друг съвет, колкото и банално да ви звучи, е да започнем да мислим позитивно. Защото, ако човек мисли негативно и се тревожи, тогава негативните сили усещат и го нападат, атакуват го. И той започва да носи този товар постоянно на гърба си. И да се терзае: ох, как ще се справя, какво да предприема. Ами, изтрий това от съзнанието си, казвам аз. Това е най-важното - човек да мисли позитивно и да прави добри дела.

Нашият народ е богоизбран и затова трябва хората да се променят. Да започнат да следват истинските ценности.

Защото Бог е велик. И неслучайно ние седим под трона на Господ Бог. И той е събрал много неща в България. Но още не е настъпило времето да ги видим, да станем свидетели на това. Така е, ние сме велика, богоизбрана страна, а хората страдат. Ето това трябва да се осъзнае и тогава Господ ще излее своята благодат върху българския народ.

Неслучайно на мен ми се казва къде и как да се моля и да пея мантри. И то не само за България, а за всички хора по света. Отивам, където ми се посочи и отварям портали за целия български народ.

- Какво е посланието на тази страшна епидемия, която е в силата си в момента?

- Това е първото изпитание и ние трябва да го осъзнаем. Не го ли осъзнаем, Господ ще изпрати друго изпитание. А това второ изпитание ще удари мозъка - хората ще вървят и ще падат като врабчета. Ако сега е писано да си отидат например 2 милиона човека, но ние не се осъзнаем, вторият път ще си заминат 500 милиона. Звучи страшно, но е урок, който трябва да научим и осъзнаем.

Разбирате ли, мисленето трябва да се преобърне, пак казвам - започнете да мислите позитивно, обърнете се към Бога и станете по-добри. Това са качествата, които е заложил Господ у нас, хората. И на първо място - любов и прошка.

Да, така е. Трябва да се научим да прощаваме, въпреки че голяма част от нас все още не го могат. И най-неприятното, много хора са стресирани, на мен ми се обаждат от цял свят за съвет.

- Може ли да дадете рецепта как да се справим поне донякъде със стреса, завладял всички ни по много причини, не само заради пандемията, която ни връхлетя?

- Това притеснение и стрес, които са повсеместни, натоварват нервната система. Като искате конкретна препоръка, аз ще си позволя да ви предоставя една рецепта от баба Ванга. Взема се окосено сушено горско сено. То съдържа всякакви билки. В една тенджера слагате вода да заври, след което вземате два наръча, две къдели да го кажа, от окосеното сено и го поставяте в заврялата вода.

Оставете да ври 10-15 минути. След това свалете от огъня, отворете капака, извадете сеното и оставете отварата да изстине. Опитвате водата с пръст, да е поносимо топла, а не гореща. После пълните съдче, може някакво канче и изливате от тази отвара върху главата си, като втривате в корените на косата.

И така, докато излеете цялата отвара. След това си слагате кърпа на главата, отгоре вестник и най-отгоре увивате с найлон. Оставате така 20 минути и сваляте кърпата и увитите вестник и найлон. Правете тази процедура през вечер известно време и наистина ще ви помогне. Накрая просто измивате косата и това е. Уникална рецепта, повярвайте.

- Много хора вземат антидепресанти...

- Вместо антидепресанти, предлагам още една много простичка рецепта: вечерно време си потапяйте краката в леген с топла вода и морска сол. Дръжте ги 10-15 минути. Тази смес изтегля негативната енергия и тя излиза от вас през краката ви. И се успокоявате. Много е ефикасно.

И след това можете да си вземете душ - ударно, силна струя. Като застанете под течащата вода под душа, си представяйте, че се намирате под водопад. По този начин всичко, тази чернилка ще излезе от вас. Просто мисловно я изхвърляте от себе си, тя тръгва надолу по реката и се изчиствате.

Стресът, депресията, знаете, всичко е в съзнанието. А така просто ги изтривате оттам. Вижте, целта е човек да активира клетките си. Казвате си: “Бог е с мен, Бог напред и аз след него, от нищо не ме е страх!”.

Повтаряте го 21 пъти и клетките започват да работят за вас. По този начин се активира позитивната мисъл. Затова на хората, които лъкатушат и се съмняват, които се терзаят, предлагам една много силна молитва сутрин след ставане от леглото: “Отче мой, мили Исусе, мили Свети душе, аз се прекланям пред Света Богородица, прекланям се пред всички светии, всички Ангели небесни, цялото небесно войнство, всички Учители на светлината.

Аз се моля за моята изстрадала родина, аз се моля Господи за мир, благоденствие, щастие за всички хора“. И чак тогава, на трето място, поставяте твоето семейство, за децата си, за близките си: “Нека денят да е благословен, нека светлината в моя дом да влезе, Бог да ме води, Бог да ме напътства, оставям всичко в твоите ръце. Господ Бог да даде мир, любов, щастие, благоденствие на цялото семейство, денят ми да е успешен, спокойствие на духа и душата”.

Защото човек като е спокоен, всичко ще си дойде на мястото и няма да се тормози. Тази пандемия, която ни връхлетя, е изпитание. Да се обърнем към Господ и да се пречистим!

Поставете оценка на статията:
Оценка 3.4 от 20 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
гост
1 Отговор
Затвор за шарлатаните

Коментиран от #2


Оценка:
-5 +8

Епа да
2 Отговор

До коментар #1 от "гост":


това е мечтата ми, един живот без мошеници, но как да стане след като ,,умните,, журналисти всеки ден ни ги навират право в очите, такава наглост

Оценка:
-1 +10

Що не
3 Отговор
си покаже физиономията "лечителя , лекуващ ВСИЧКО " ?

Оценка:
-0 +8

до журналята
4 Отговор
ще се кротнете може би когато някой от родителите ви си даде пенсията на такъв , кога ще се засрамите , до кога реклама на измамата , колко си мислите че ще ви изтърпим още. Не разбрахте ли, че подтиквате възрастните ни доверчиви родители да си дадат спестяванията, само защото им давате необосновани надежди ? толкова ли сте прости ?

Оценка:
-0 +4

брях
5 Отговор
е как Банга па не го е предсказала бре ? тоя по-добър от нея ли е ?

Оценка:
-0 +1

Не се
6 Отговор
заигравайте с болката , страданията и мъката на отчаяни и лековерни хора ! Какъв лечител е въпросния и има ли право да "лекува" ?

Коментиран от #7


Оценка:
-0 +5

Науката доказа
7 Отговор

До коментар #6 от "Не се":


Има два вида такива ,,лечители,,. Едните са психотични-параноидна шизофрения. Другите са мошеници, и го правят с цел лично облагодетелстване. Едните са за хоспитализация, другите за затвор

Оценка:
-1 +5

Само добър човек изрича молитва
8 Отговор
Ако в Народното Събрание или Министерски Съвет започваха и завършваха деня си с една колективна молитва нещата сигурно щяха да са по-добри, дори и само с една идея, но по-добри.

Оценка:
-2 +0

Нестандартен
9 Отговор
На този сладур му е каша в главата. Не може да отваря портали, това е занимание за Боговете. Да се говори, че някой трябва да си обърне мисленето, защото сегашното е грешно, е просто наивно. Да се лекуваме със сено е неуместно.
Истината е, че България има много планини, които са склад за енергии, затова има и много лечители, екстрасенси, но те са си неуки, интуитивни и объркани. Да владееш тези енергии е въпрос на наука и практика, трябва да си посветен в тайнствата. Това не е даденост в хороскопа. Знаете фараоните в Египет са били обучавани в тайни науки за това, което са владеели...

Оценка:
-0 +0

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Иво Недялков - Фараона
Иво Недялков - Фараона коментира делото срещу семейство Баневи
Нито едно голямо богатство у нас не е заченато без държавата!"

Още бисери
ТОП 5