Last news in Fakti

25 Май, 2020 11:47 2 273 6

Принц Хари настоял за новия живот с Меган

  • принц хари-
  • принц хари и меган маркъл-
  • обикновен живот-
  • книга-
  • кралско семейство

Престолонаследникът на британския трон е казвал често, че не е имал друг избор

Принц Хари настоял за новия живот с Меган - 1
Снимка: shutterstock

Решението на дука и дукесата на Съсекс, да се откажат от благродническите си титли и да заживеят "обикновен живот" се превърна в истинска медийна сензация, около която се завъртяха множество слухове.

Сега става ясно, че не Меган, а принц Хари е бил инициатор на решението той и съпругата му да се откажат от задълженията си в британското кралско семейство, пише сайтът Contactmusic.

Това твърди посветената на тях книга "Да откриеш свободата: Хари и Меган и какво е съвременно кралско семейство".

Принц Хари и съпругата му се отказаха от кралските си задължения в началото на годината и се преместиха да живеят първо в Канада, а след това в САЩ с амбицията да започнат нов живот като филантропи. Макар че досега британците обвиняваха Меган за решението, и дори изковаха нова дума - Мегзит, изглежда то не е било нейно.

"Истината е, че Хари беше нещастен отдавна. А тя винаги е показвала, че ще го подкрепя, каквото и да направи" - твърди книгата.

Хари е казвал често, че не е имал друг избор, освен да се откъсне от кралския живот с Меган и сина им Арчи. В реч на благотворително събитие след изненадващото съобщение той призна:

"Решението, което взех със съпругата ми да се оттеглим, не е лекомислено. Беше след месеци разговори и след години предизвикателства. Знам, че не винаги съм прав, но що се отнася до това, наистина е единственото решение".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 шарлатани

    1 4 Отговор
    Нищо не е настоял, просто с Роял фемили е свършено. Кралицата е казала, че може би повече никога няма да се показва на публични изяви, а напрактика може би вече са й светили маслото като на завалията Филип гръка.
  • 3 Порно

    5 4 Отговор
    Да бе , да. И съвсем случайно го реши след като се ожени за джипсито.
  • 4 ПЕНКО

    1 2 Отговор
    ВСЯКА"БЛАГОРОДНИЧЕСКА" ТИТЛА Е ПРОДУКТ НА ЕВРЕЙСКАТА ИЗГЪЗИЦА - УМИШЛЕНО НАТРЕСЕНА НА СВЕТА- С ЦЕЛ САМОЗАЩИТА !!! РИМ Е СИЛЕН:--ХРИСТОС И БУЗИ И РИЗИ И ПРОШКА !!!!--РИМ Е СЛАБ : - АЛЛАХ ;ЯТАГАНИ И " СМЪРТ НА НЕВЕРНИЦИТЕ " !!!!!ИДВЕТЕ РЕЛИГИИ СА ГАДОСТ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ЖЕНИТЕ- НАШИТЕ МАЙКИ !!!
  • 5 Коко

    0 1 Отговор
    Просто е разбрал, че кралят е само един и той ще бъде брат му Уилям. И че той и американката не могат да продължават да правят на суперзвездите на кралството!
  • 6 Незнам защо така

    0 0 Отговор
    Е то хубаво, ама сега що реве, че иска да се връща. Най-вероятно Меган е скръцнала със зъби да си търси някаква работа, нещо почасово. Незнам какво друго може да е. Аз незнам те къщичка дали си взеха или са под наем някъде.