Last news in Fakti

25 Май, 2020 16:25 6 520 5

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ)

  • тегло-
  • наднормено тегло-
  • отслабване-
  • тяло-
  • отпусната кожа

Тя решила да отслабне, след като, заради наднорменото си тегло, не могла да се побере в седалката в самолет

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ) - 1
Снимка: shutterstock

Жителка на британския град Пул, окръг Дорсет, загуби 56 килограма благодарение на диета, която сама е измислила. Жената обаче остана крайно недоволна от външния си вид поради гънки на кожата на корема, тежащи 4 килограма.

Софи Макдоналд започнала да наддава тегло, когато била на 13 години. Тя ядяла готови храни, вечер хапвала кифлички, шоколад и сладкиши и на 27-годишна възраст тежала 144 килограма. „Хората постоянно говореха за теглото ми“, спомня си тя. „Често чувах коментари като „погледнете размера ѝ“, които се научих да игнорирам“, добавя Софи.

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ)

Лекарите предупредили британката, че, ако не се вземе в ръце, ще получи диабет или ще претърпи сърдечен удар до 30-годишна възраст.

Младата жена се замислила да направи диета, след като заради наднорменото си тегло не могла да се побере в седалката в самолет или пък да се вози на атракцион в увеселителен парк.

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ)

Софи се отказала от нездравословната храна и започнала да яде каша от банани и горски плодове, както и супи, които сама си готвела.

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ)

В рамките на две години теглото ѝ намаляло до 88 килограма и тя се сблъскала с нов проблем - излишната кожа, останала върху корема ѝ след отслабване.

Жена свали 56 килограма, но... (СНИМКИ)

Гънките тежали почти четири килограма и ѝ пречели да тича, да спортува или да носи панталони и тесни дрехи. За да се отърве от тях, тя ще трябва да претърпи скъпа хирургическа операция, за която няма пари.

„Да живееш с наднормено тегло беше трудно, но, когато имаш толкова много излишна кожа, пак не е по-добре“, казва момичето.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Бай Горил

    17 1 Отговор
    И на мене на млади години кожа не ми стигаше,сега чеп не стига.
  • 3 ластик ама не

    5 1 Отговор
    Но има кожа за две лели...
  • 4 пенсионер

    3 1 Отговор
    ОСТРОВИТЯНКА - никога не съм мислил, че жените са умни, особено пък на острова.
  • 5 ЖОРО

    0 0 Отговор
    Га яде кифтетата не рива....