27 Май, 2020 15:32 2 799 10

Мелания Тръмп отново показа класа (СНИМКИ)

  • мелания тръмп-
  • стил-
  • първа дама-
  • националното гробище арлингтън

Първата дама на САЩ придружи съпруга си за тържествената церемония на националното гробище Арлингтън

Мелания Тръмп отново показа класа (СНИМКИ) - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Мелания Тръмп е жена, която знае как да бъде център на внимание и да привлича към себе си всички погледи. Една от последните ѝ публични изяви бе поредното доказателство за това.

Не напразно словенката е сочена за една от най-представителните и елегантните първи дами, които Америка някога е имала, тъй като когато става въпрос за гардероба ѝ, тя винаги демонстрира безпогрешен нюх към тоалетите, които максимално ще подчертаят нейното магнетично обаяние.

Ето защо не е никаква изненада, че на вчерашната ежегодна церемония по случай Деня на паметта (честващ се последния понеделник на месец май), състояла се на националното гробище "Арлингтън" във Вирджиния, стопанката на Белия дом направи силно впечатление на присъстващите, докато отдаваше почит на американските войници, загинали по време на служба в името на страната.

Мелания Тръмп отново показа класа (СНИМКИ)
Снимка: EPA/БГНЕС

Първата двойка на Съединените щати участва в церемонията по полагането на венец от цветя на Гроба на незнайния войн, което бе придружено от оръжеен салют под звуците на националния химн.

Спазвайки протокола, гласящ, че на Деня на паметта и Деня на труда високопоставените дами трябва да носят бяло, 50-годишната съпруга на президента Доналд Тръмп заложи именно на този цвят, при това буквално от глава до пети. Тя се появи в прекрасно палто с двуредово закопчаване на Gucci, възлизащо на цена от 3 хил. и 500 щатски долара, чиито акценти бяха златистите му копчета и декоративните катарами, изобразяващи логото на марката, поставени върху външните джобове. Дължината на дрехата стигаше под коленете ѝ, а чуждестранните медии писаха, че под нея носи рокля в тон. Завършвайки изчистената си визия, Мелания се бе спряла единствено на обувки на висок ток, без излишни аксесоари и бижута.

Мелания Тръмп отново показа класа (СНИМКИ)
Снимка: EPA/БГНЕС

Белите палта с етикет "Gucci" са сред предпочитаните облекла на госпожа Тръмп, тъй като за събитие, провело се в Синята стая на Белия дом през януари, тя избра точно такова - от колекцията Pre-Fall 2019 на модната къща. През 2018 г., за посрещането на полския президент и съпругата му тя отново бе с бяло палто Gucci, отличаващо се със синя яка и същия цвят завършек на ръкавите, чиято пазарна цена е почти 10 хил. долара.

Мелания Тръмп отново показа класа (СНИМКИ)
Снимка: EPA/БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цербер

    18 1 Отговор
    Стилна е Мелания,добре облечена е и възпитана дама. За разлика от нашите натруфени и небрежни фолкаджийки,които трябва да се учат от нея.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 приятелски съвет

    11 1 Отговор
    "3 хил. и 500 щатски долара" 3500 щ.д. е по-добре написано.
  • 4 гост

    6 2 Отговор
    Красива е.... Същото не може да се каже за човека с перуката. Чудя се дали му дава да и прави някакви неща?

    Коментиран от #6

  • 5 ПОЗА +ПИ АР

    4 6 Отговор
    КЛАСА ОТ ЧОВЕК КОЙТО СЕ СНИМА МЪЖКИ СПИСАНИЯ ЗА ДА СИ КУПИ ХЛЯБ
  • 6 Рошко

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Ше му прави ако му стане, ако не го пуска като отвес
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ристю

    0 1 Отговор
    Той на нея дали й прави. Кво си прайкат,те си знаят.
  • 9 имаджин

    0 0 Отговор
    Може и да не е като отвес,а да показва 06:00 ч.
  • 10 имаджин

    0 0 Отговор
    06:30 ч. Грешка правописна.