10 Септември, 2012 16:01 1 116 0

Супермоделът Петра Немцова се развихри в Торонто

  • петра немцова-
  • супермодел-
  • торонто

Известният супермодел на Чешката република – Петра Немцова впечатли още с пристигането си присъстващите на благотворителния фестивал на модата "THE underboob revival" в Торонто, Канада.
Носеше зашеметяващо полупрозрачно черно расо, което разкриваше долната част на бюста й, съобщи „The Sun”. Чешкият супермодел доказа, че старите навици умират трудно, тъй като се нацупи и позира пред камерите на СПИН фондацията на сър Елтън Джон.
Движеше се уверено по модния подиум с типичната холивудска усмивка, накланяйки високото си и стройно тяло, за да се увери, че всички погледи са върху нея. Като допълнение на елегантния й външен вид се явяваше и спретнатата й прическа, високите токчета и ръчната дамска чантичка.
Събитието -  Нощ на блясък и светлина с Елтън Джон и приятели – премина с изпълнение на живо от Rocket Man и модно ревю с участието на „Активно скандално“ - модата от последните 25 години.
Петра присъства на соаре сама, с което опроверга и може би сложи край на спекулациите относно любовната си авантюра с филмовата звезда Шон Пен.
Връзката на двойката излезе в публичното пространство след „интимното бягство“ на двамата в Мексико.
Тяхното  пътешествие започна едва няколко седмици след като моделът развали годежа си с Джейми Белан.
Петра е родена на 24 юни 1979г. В чешкия град Карвиа. Едва петнадесет годишна печели конкурс, а навършила пълнолетие заминава за Милано. Преди земетресението в Индийския океан и последвалото цунами в Тайланд на 26 декември 2004 г., което отнема живота на тогавашния й партньор -  тя вече е сключила договор с Виктория Сикрет.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА