Last news in Fakti

13 Юни, 2020 11:02 4 414 7

Деян Донков отказва да играе в Народния театър, освен с ...

  • деян донков-
  • радина кърджилова-
  • народен театър-
  • отказва

Обяснил на Мариус Донкин, че ще дели сцена единствено със съпругата си Радина

Деян Донков ще играе само с жена си -  бил толкова стресиран и  наплашен от разпространение на вируса, че няма намерение дори да си партнира с по-близки колеги. Обяснил на Мариус Донкин, че ще дели сцена единствено с Радина и не желае да репетира в нови спектакли, за да си спести излишни интимности на сцената.

Директорът на театъра приел желанието на една от звездите си и така Донков ще се изявява само в „Любовникът” на Харолд Пинтър, в който участва заедно с жена си.

Колегите му не са изненадани от неочакваната му реакция, защото Донков никога не е крил, че понякога е подвластен на контрастни душевни състояния. Актьорът от Видин е скачал с парашут от 3500 метра височина, но пък има фобия от земетресения. Няколко пъти дори се среща очи в очи смъртта, пише Хотарена.

Актьорът, който взе диплома и за режисьор, има много житейски ситуации, свързани със смъртта, включително и грешна диагноза с подозрения за рак. Всички такива приключения в някаква степен вероятно са разклатили нервите на Донков, макар че той няма нито вид, нито изяви на колебаещ се човек.

А докато с Радина бяха затворени с малкия Христо вкъщи заради социалната изолация, започнаха да нижат бижута от мъниста - не само за да ги предлагат в Instagram, но и като успокоение и терапия. Сега Донков удря боксовата круша в новия им апартамент центъра на София, готви се за филм спектакъл по „Камбаната” на нашумелия и много награждаван роман на Недялко Славов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Tiho

    15 0 Отговор
    На тия двамата всичката кока в София няма да им стигне, ама от вирус ги било страх
  • 2 фен

    8 0 Отговор
    Да стои гладен!
  • 3 Анти чалга.

    7 0 Отговор
    Тея двамата" красавци" се правят на велики и талантливи щом не ти се играе без жената , бегай на борсата има работа кат за тебе. Копане , садене , носене на тухли , чистене на кенефи, мерене на улици. Станал артист па хленчи . Егати звездите са Тея лигльовци.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 нашия

    2 0 Отговор
    не е ясно защо изобщо се дава гласност на изискванията му-не иска-не иска -добре има и други-край на въпроса-но нали трябва да се подчертае от какво го е страх-артист-обича да си съчинява историйки и да се вживява в тях-и други които да ги разпространяват
  • 6 незнайко

    0 0 Отговор
    Хората изтрещяха. Манипулацията на света свърши чудесна работа . Това ще продължава и за в бъдеще . От тук нататък света ще се развива както по ФИЛМИТЕ, те затова са създадени за да ни подготвят ! Лошото е, че засега нищо не можем да направим .
  • 7 Истината

    0 0 Отговор
    Който е гледал скоро програмата на Народния театър не може да не е забелязал, че се играят само моно-спектакли. Така, че това не само, че не е вярно, но излиза че даже Деян "се жертва" да участва в спектакъл с повече от един артист.