Last news in Fakti

20 Септември, 2012 12:10 2 359 0

Шакира призна, че е бременна от Пике

  • шакира-
  • пике-
  • бременност

Шакира най-сетне потвърди със съобщение на официалния си сайт, че е бременна от своя приятел, испанския футболен национал и защитник на „Барселона“ Жерар Пике, съобщи „Ройтерс“. „Жерар и аз сме много щастливи, че скоро ще имаме първа рожба“ - пише 35-годишната поп принцеса, която смята да отложи по-рано планираните си изяви на музикален фестивал в Лас Вегас, за да се концентрира върху предстоящото радостно събитие в живота й.


Колумбийската звезда не уточнява кога точно бебето трябва да дойде на бял свят, но в медиите вече се появиха предположения, че това ще стане приблизително към края на януари следващата година. Според публикациите по всяка вероятност двойката очаква момченце, което има намерение да кръсти Улисито (в превод – Одисейчо).

Пике все още не е направил изявление, но в блога му е публикувана картинка на биберон и линк, който отвежда към съобщението на Шакира.
Двойката призна публично за връзката си през април тази година, пише LifeNews.ru. Информация за бъдещото майчинство на певицата гръмна малко по-късно, но Шакира не я потвърждаваше, а представителите й отричаха. Че съобщението е правдоподобно, пролича малко по-късно, след като бащата на звездата сам се похвали пред медиите, че ще става дядо и няма търпение това да се случи.

Само преди седмица Шакира и Пике бяха обявени за жертви на изнудване. Уволнени домашни прислужници на дивата заплашиха, че ще разпространят запис от видеокамери за наблюдение, на който се виждало как двойката се отдава на плътски ласки на борда на яхта. Срещу клипа служителите искали компенсация от 300 000 долара заради уволнението си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА