ФАКТИ.БГ

Рецепта за вечеря: Спагети на фурна

Побългарена версия на италианската паста

Публикувана: 24 Юни, 2020 16:05
9 КОМЕНТАРА | ВИДЯНА 4989
Рецепта за вечеря: Спагети на фурна
Снимкa: Shutterstock
ШРИФТ ПЕЧАТ
Вашата оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.

Необходими продукти:

1 пакет спагети

200 гр. колбас

7-8 маслини

250 гр. доматено пюре

сол

червен пипер

черен пипер

риган

чубрица

150 гр. кашкавал

Начин на приготвяне:

Сварете спагетите във вода с малко зехтин и щипка сол.

Нарежете колбаса на кубчета и запържете до златист цвят, след което поставете и готовите вече маслини.

Върху колбаса поставете доматеното пюре. Разбъркайте и оставете соса да ври на ниска температура около 6-7 минути.

Добавете и подправките към соса.

Изсипете сварените спагетите в тава. Поставете и готовия вече сос върху тях и разбъркайте добре.

Настържете кашкавал отгоре и поставете във фурната да се запече.

Поставете оценка на статията:
Оценка 4 от 11 гласа.

Въвеждане на коментар към статията
Име :


Напишете кода от картинката
Визуална кептча
Коментар:
Коментари към статията
Тва, голямо количество
1 Отговор
Нища..!

Коментиран от #3


Оценка:
-6 +3

Дългият
2 Отговор
Вени.....объркала си рубриките,тази не е твоята....гледай си секса ....

Оценка:
-1 +9

Щеш бе досадо
3 Отговор

До коментар #1 от "Тва, голямо количество":


Целия лилав спагет

Коментиран от #4, #7, #8


Оценка:
-1 +4

4
Този коментар е премахнат от модератор
Пелтек баба
5 Отговор
Ще ти зготви бе лорче 🐷

Оценка:
-0 +0

училищен стол
6 Отговор
Тази рецепта да я види някой италианец... Достатъчно е, да се сложи кашкавал върху спагетите.

Оценка:
-2 +2

7
Този коментар е премахнат от модератор
8
Този коментар е премахнат от модератор
Готвача
9 Отговор
Вместо колбас сложете кайма и ще си оближете пръстите после. Става наистина много вкусно и е много по-вкусна тази рецепта отколкото традиционната италианска паста. Чубрица обаче не се слага, защото има прекалено силен аромат и се губи вкуса на останалите продукти. Ригана е достатъчен. Докато е още гореща поръсете с пресен ситно нарязан магданоз. Става чудно! Правил съм го на италианци и онези ми викат, че по-вкусна паста не са яли никога. Хубавото е, че рецептата е проста и бързо се приготвя ястието.

Оценка:
-2 +4

ФАКТИ.БГ не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани. Такива са тези, които съдържат нецензурни изрази, лични обиди и нападки, заплахи; нямат връзка с темата или са написани изцяло на език, различен от български.


Ловци на бисери
Венцеслав Стефанов
Босът на Славия дава мнението си за силата на българския национален отбор по футбол
Сами си правете сметка за нивото на мъжкия национален отбор, след като Ивелин Попов е звездата"

Още бисери
ТОП 5