Last news in Fakti

20 Септември, 2012 15:55 5 068 8

Полтъргайст тормози семейство от Бургас

  • полтъргайст-
  • семейство-
  • бургас

Полтъргайст тормози семейство, което живее в центъра на Бургас. Предметите в къщата им се местят сами, шишетата се пукат, а дрехите от шкафовете се разхвърлят по пода и никой не може да разбере как се случва това, съобщава в днешен репортаж Tv7.

Семейството живее в постоянен стрес вече почти месец. Хората продължават да търсят някой, който се занимава с паранормални явления, за да им помогне да прогонят тайнствената сила от дома си.

Повече от 20 дни в семейството на Пенка Илиева се случват странни неща. Хората не вярват в свръхестествени сили и призраци, докато не ги виждат с очите си. "Отварят се хладилници, мятат се домати по земята, чушки, по тавана", разказва снахата София Илиева. "От печката чак боба пръснат в другата стая. Кандило на фризера го сложили, то хвърлено в другата стая, на бюрото, разлято. Ще изгори къщата!”, добавя тя.

„Едни листи хвърчаха и шкафът се отвори”, това видях, казва внукът Илия.

Всеки ден Пенка намира предметите разхвърляни из стаите, а храната от хладилника – изсипана на земята, въпреки че в апартамента няма никой. Хората викат свещеници, но става още по-зле. „На никой зло не съм направила, нито мъжът ми, нито синът ми. Какво иска това зло, не знам! Не се издържа! Цял ден, цял ден то не спира! От едната стая оправим, минем в другата, пак ардауш”, разказва потърпевшата жена.

Предметите се преместили дори когато телевизионният екип бил в стаята. Семейството живее в такъв стрес вече почти месец. Хората продължават да търсят някой, който се занимава с паранормални явления, който да им помогне да изгонят тайствената сила от дома си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    къде е видеозапистъ?????????????????????????нали пред снима4ния екип се е развилняло онова нешто???????????????а как мога да се свържа с хората живеещи там?
  • 2 кик

    1 0 Отговор
    боко или некой от парламента е това..цвъки
  • 3 ,....

    1 0 Отговор
    Да хванат да си затварят прозорците,щот циганите влизат и им таршуват из дрехите...
  • 4 Ангел

    1 0 Отговор
    Аз искам да ида и цяла вечер да седя, ако не го изгоня, луд ще го направя, да не са казвам Спиридон иначе!!!

    Коментиран от #7

  • 5 samoten

    1 0 Отговор
    a be bay ganyo e tva e bilgariya
  • 6 Драган Петканов

    0 0 Отговор
    http://www.youtube.com/watch?v=zGd9cQtaws8
  • 7 Потърпевш

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ангел":

    -Овчар,Овчар ще се казваш-ти май не си ял хурката на Съдбата,и мнооо ти е развързан езика-луд щял да го направи-тези неща идват от там,където само тебе чакат-можеш направо там да отидеш,и да пробваш да изгониш цялата пасмина-що да се занимаваш само с едно,а.........?!?Нищо не става без знанието на Бог.......
  • 8 ahmed

    0 0 Отговор
    fani edin deto moje da 4ete korana ...da 4ete edin den tam...6te widi6 ne6tata kak 6te se opravqt...dumite ot korana sa dumite na gospod...