Домати, сол и магданоз - три съставки, които гарантират, че зимата на трапезата ви ще има много вкусни ястия, пише gotvach.bg. Ето една лесна рецепта как да стерилизирате домати.
Необходими продукти:
10 кг домати
1 с.л. на буркан сол
1 връзка магданоз
Начин на приготвяне:
Пуснете измитите домати в кипяща вода за около минута, след което ги измийте със студена вода, докато се охладят. Обелете отделящите се люспи на зеленчука и го нарежете на едри късове.
С тях напълнете бурканите, които сте си приготвили и прибавете солта и няколко листенца магданоз.
Запечатайте бурканите и стерилизирайте консервите половин час. След като бурканите се охладят, можете да ги извадите и да ги обърнете с капачката надолу.
Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 19 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Иво
10:08 25.06.2020
2 Скъпи са доматите...!
10:11 25.06.2020
3 Johansson
10:11 25.06.2020
4 село
10:14 25.06.2020
5 секуро
10:15 25.06.2020
6 Бедняк
11:00 25.06.2020
7 2loop
11:08 25.06.2020
8 Доба
12:43 25.06.2020
9 Сеуанин
17:22 25.06.2020
10 Ххх
14:22 26.06.2020