Last news in Fakti

27 Юли, 2020 09:07 15 523 20

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

  • playmate 2020-
  • претендентки-
  • снимки

10 топ красавици се борят за титлата Playmate Of The Year 2020 | Playboy TV

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ - 1

На бурно лятно парти в Bedroom Beach в Слънчев бряг и при засилени мерки за сигурност, този петък бяха представени претендентките за титлата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV. Тази година, селекцията е безпощадно добра – само топ модели, коя от коя по-красива и атрактивна. Този формат на конкурса ще е най-различният до сега и защото за първи път се включва транссексуален кандидат.

Всяка от участничките е уверена, че именно тя ще носителка на скъпоценната корона. Все пак, победителката ще е само една. Тя ще стане ясна през есента и ще си тръгне от надпреварата с чисто нов автомобил, 20 000 лева и още куп подаръци. До тогава има много време, в което можете да опознаете и подкрепите фаворитката си на https://playmate.bg/playmate2020/.

Ексклузивната фотосесия с кандидатките за титлата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV ще може да намерите в новия брой на сп. Playboy, България, на 28 юли, вторник.  Мотото на партито и новия брой e “По-добре да гледаш, това което не можеш да чук*ш(имаш), отколкото да чук*ш (имаш) това, което не можеш да гледаш.”, вие си изберете глагола.

Playmate Of The Year 2020 | Playboy TV

1. Ани Грудева

21 г. от гр. София

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

Ани е абсолютно натурална красавица, без грам силикон или интервенции. Завършила е „Икономика и търговия“, но работи като професионален танцьор, а хобито и е да гримира. От три години се снима като еротичен модел и дори два пъти е била носителка на титлата „Еротик модел“. От две години иска да направи по-висока стъпка и да участва в конкурса Playmate Of The Year, но покрай множеството си ангажименти и пътувания едва сега успява да се запише. Когато не спортува на открито, докато разхожда домашния си любимец и не е с приятели, обича да чете книги. Така се успокоява и когато е разстроена, а любимата и книга е „В леглото на дявола“.

2. Биляна Димитрова

27 г. от гр. София

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

Латино танците са стихията ѝ, но голямата и страст е актьорското майсторство. Все още се учи, но мечтае един ден да бъде звезда в киното. Омъжена е, но това не и пречи да участва в най-сексапилния конкурс.Още повече я мотивира липсата на подкрепа от родителите да се бори за титлата Playmate и сякаш напук на тях решава да се запише, за да покаже, че всеки избира и живее живота си.

3. Биляна Иванова

25 г. от гр. Ловеч

Студентката по психология е родена в гр. Ловеч, но израства в малко градче до него. От години живее в гр. София, където учи висшето си образование. Увлечена е по личностното развитие и целеустремено работи върху своя пилотен бизнес проект. Девет години е играла народни танци, а сега разпуска с походи в планината, книги и спорт. Записва се в конкурса след като получава пълната подкрепа и мотивация от партньора си. 

4. Деница Иванова

24 г. от гр. Монтана

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

В красивото и тяло няма да намерите силикон или следи от пластични корекции. Завършилата „Регионално развитие“ и „Дигитален маркетинг“ красавица от Северозапада обича походите в планината и цели 9 години е играла народни танци. Най-смелата й секс фантазия е секс в частен самолет над Малдивите, а най-смелата й постъпка е да отиде в Дубай с непознат, без да каже на никой. Интересува се от личностно развитие и вярва в силата на позитивното мислене.

5. Диана Габровска

34 г. от гр. Момин проход

Кандидат-кметицата от Момин проход, транссексуален и медицинска сестра са сред претендентките за титлата Playmate СНИМКИ

Вече я познавате като сексапилната кандидатка за кмет на гр. Момин проход. Може би обаче не знаете, че тя е щастлива съпруга и горда майка на две прекрасни деца. Защо участва в конкурса ли? За да покаже, че провокацията не я плаши и за да докаже, че жените с деца могат да бъдат също толкова сексапилни, както 20-годишните момичета.

Вижте още ТУК.

Снимки – събитие: Емил Колев, ХАЙЛАЙФ

Снимки – фотосесия: Ивомир Пешев


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стефан

    46 3 Отговор
    и при засилени мерки за сигурност, този петък бяха представени претендентките за титлата Playmate of the Year 2020 | Playboy TV. Сега ми кажете че и тук НСО ги охранява че имало смъртна заплаха към трансекса, ще повърна от вашите глупости и простотии, ей Венелино, стига толкова , смени десена, почни да пишеш за манджи, стига с тия пишки, само това ти е в главата.

    Коментиран от #11

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Несайдисаната

    22 2 Отговор
    Един конкурс,който аз не харесвам,няма да ги обиждам ,защото те се знаят най добре,транссексуален ,още по зле. !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Орден

    24 0 Отговор
    ". а най-смелата и постъпка е да отиде в Дубай с непознат, без да каже на никой." Браво спасила е живот !
  • 8 ИВАН

    21 1 Отговор
    Едва ли някой ще седне да си цапа ръцете с подобни творения на природата, които се показват и сеят поквара, ама те пак им засилили мерките за сигурност, щото са много ценни ... ами пазете ги и от Божия гняв

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Д-р Ох ще боли

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "ИВАН":

    Колега не си разбрал, мерките за сигурност са били за зрителите да не пипнат нещо по два презерватива наведнъж и пеницилин ;))
  • 11 Др.Камен Донев

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Стефан":

    Описано е в книгата ми ,,Как да не ни личи когато сме прости"
    Има я във Youtube !
    Но лично аз се съмнявам, че би помогнала на авторката макар, че специално при нея от опит глава няма как да заболи.
  • 12 Абсурдистанска реалност

    11 1 Отговор
    Да започнем седмицата със здрав ПиАр на долнопробните за да може дъщерите ни да следват пътеводната диря оставена от: плеймейтки,миски,адреналинки,старлетки, натфизчийки,моделки,пайнерки,балеринки и какво ли още не от каймака на фекалния вип на абсурдистан.
    И после....ама тя на 15-ет забременяла като от 12-ет лющила дърти чичовци под носа на наивитета на мама и и тати и,пък иначе идвала от свястно семейство. И щооооооо?????? Що ли !
  • 13 Между другото

    5 0 Отговор
    Транссексуалните ,много трудно се ,,разпознават,,понякога,,...!
  • 14 Георги

    5 1 Отговор
    Срещу всяка една, трябва да има и цена, колко за час?!
  • 15 Алфа Ромео

    4 0 Отговор
    Цял отбор лош матрял.
  • 16 112

    7 0 Отговор
    Не знаех, че на най-древния занаят вече му викат "личностно развитие", ама явно трябва преди това да съм се занимавал 9 г. народни танци. Поне в планината хода, та имам някакъв напредък по пътя към съвършетствОтО на тези диви!

    Коментиран от #17

  • 17 112

    5 0 Отговор

    До коментар #16 от "112":

    Иначе за яко мандръсанье са се утепали!!!
  • 18 Селски Тарикат

    1 0 Отговор
    Коя от всичките е джендъра, че не се разбира?
  • 19 гост

    0 0 Отговор
    Диана Габровска ще спечели.
  • 20 Дедо1

    0 0 Отговор
    Ех на дедко шоколадчетата,ако ги докача ке ги изкълча от любов