Last news in Fakti

27 Юли, 2020 12:35 13 356 23

Ивайла Бакалова стана на 39, би шута на Веско Брадата

  • ивайла бакалова-
  • мис българия-
  • връзка-
  • българия-
  • рожден ден-
  • празник

Бившата Мис България официално се е завърнала в България

Ивайла Бакалова окончателно се е завърнала в родината, издават хора от обкръжението ѝ. Бившата миска няколко години живееше в Дубай, където работеше като брокер на недвижими имоти, но вече живее в България и смята да се установи за постоянно тук.

На 16-и юли Ивайла и сестра ѝ Божидара отпразнуваха своя 39-и рожден ден с купон в елитен столичен ресторант, намиращ се до езерото Панчарево. „Обичам те, възхитителна моя близначка Дара. Ето че навършихме 39. Не мога да си представя да съм по-здрава, по-щастлива и по-обичана от сега. Голямо благодаря на всички, които направиха деня ни толкова магичен”, написа Бакалова в социалната мрежа, цитирана от flagman.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love you , my amazing twin Dara❤️here we are at 39. Couldn’t imagine being healthier, happier and more loved. A big thank you to everyone who made our day so magical. 🥰 Blessed to have all of you!

Публикация, споделена от Ivaila Bakalova (@ivailabakalova) на Юли 17, 2020 в 3:36 PDT



Дългокраката брюнетка заряза лусозния си живот в Емирствата и се върна в родината още миналата година. През повечето време тя страни от светлините на прожекторите и предпочита да не се набива на очи. Рядко публикува свои снимки в социалната мрежа и избягва да говори за личния си живот.
Ивайла се установи в Дубай преди повече от 6 години, привлечена от лъскавия живот, но въпреки това сърцето я теглеше към родината. Бакалова се уреди на работа на висока позиция в известна фирма за продажба на имоти. Миската изкарваше добри пари, но това не бе достатъчно, за да се задържи в Дубай. Въпреки че бе заобиколена от много интересни хора, тя се чувстваla самотна заради липсата на най-близките ѝ. Дъщеря ѝ Рая, която вече е в тийнейджърска връзраст, посещаваше местно училище за богаташки наследници, ала майка ѝ и сестра ѝ Божидара бяха далеч.

Ивайла отрича да е живяла в разкош в Емирствата въпреки финансовата подкрепа, която получава от бащата на дъщеря си – Румен Гайтански. Бизнесменът с прякор Вълка е сред най-богатите българи и от години е в най-близкия приятелски кръг на почетния председател на ДПС Ахмед Доган. Варненката винаги е твърдяла, че успява да покрива разходите си само благодарение на работата си. „В Дубай животът е изключително скъп и ако не работиш здраво няма как да си платиш сметките”, споделяла е Бакалова.

Чаровната брюнетка не издава дали има нов мъж в живота си. Тя поддържаше интимна връзка със заможния ресторантьор Веселин Денков – Брадата, но в крайна сметка се разделиха. Бизнесменът осъзнал, че със смуглата красавица не си пасват като характери и прекратил взаимоотношенията им.

Според запознати Ивайла и Веско даже имали намерение да сключат брак, но скандалите им зачестили и венчавката пропаднала. Повечето хора от обкръжението на Брадата не одобрявали Бакалова за негова половинка, а най-верните му приятели го убеждавали, че изобщо не са един за друг. Ресторантьорът силно се влияел от мнението на близките си и малко по малко започнал да се отдръпва от бившата миска. Говори се, че Брадата тъгувал и по бившата си съпруга Виктория, която зарязал, за да се хвърли в обятията на Ивайла. Впоследствие обаче се разкайвал за своето решение и се опитал отново да намери път към някогашната си любов.

Бакалова бясно ревнувала Веско от бившата му жена и всячески се опитвала да го задържи само за себе си. Това породило остър конфликт помежду им и напрежението ескалирало. Ресторантьорът бил категоричен, че сватба няма да има и порязал мераците на Ивайла.  

Маститият бизнесмен държи едни от най-известните ресторанти в столицата, а според слуховете печели доста пари и като лихвар. Притежава и просторно жилище в Дубай, затова често пътува дотам на почивка и по работа. Покрай делата си в Обединените арабски емирства той се запознал в Ивайла. Страстта им пламнала до такава степен, че Денков зарязал съпругата си Виктория. Когато първоначалните емоции отминали, той осъзнал, че с манекенката имат коренно различни възгледи за живота.

39-годишната красавица открай време няма късмет в любовта. Тя нашумя като официална любовница на Илия Павлов, който за малко да зареже съпругата си Дарина заради неустоимата Ивайла. Босът на „Мултигруп” обаче бе разстрелян пред офиса си и Ивайла остана без щедрия си покровител. Преди 15 години тя роди дете от Румен Гайтански – Вълка, но не успя да е настани трайно в сърцето му. Бившата моделка сама се грижи за щерка си Рая, която е нейно копие и скоро ще я задмине по хубост. 
Говори се, че Ивайла била готова да роди още едно дете от Веселин, но след раздялата им напълно се отказала от тази идея.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко самотния ерген

    69 5 Отговор
    Е го Боко е свободен, само да не му рови по шкафчетата и да не го снима докато тyлyпи морно на леглото !
  • 2 Пелтекът

    19 0 Отговор
    То ако само е този,взаимно си бият шутовете...!
  • 3 Жоро

    50 4 Отговор
    Истинска българка.Умее да използва и манипулира мъжете особено богатите и глупавите с дебел портфейл.

    Коментиран от #5

  • 4 Емил

    41 3 Отговор
    Бивши мисирки няма - те са като ченгетата! Трябва да си доста зле с българския, за да ползваш думи като "миска"! В речниците липсва, но затов пък е рядко грозна!
  • 5 Абе

    29 1 Отговор

    До коментар #3 от "Жоро":

    малко ми се чини от боята да е !

    Коментиран от #7

  • 6 1914

    23 1 Отговор
    Да бе,ама празнува рожнения си ден в неговия ресторант,сигурнъ и е направил 20% дискаунт максимум ,какъвто е стиснат тоя!
  • 7 Дедо

    15 2 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    А на мене ми прилича на отлежал мискет!! Ха ха ха ха!!
  • 8 доко мустака

    17 1 Отговор
    бради,мустаци,цъфнали дамски прически и други дреболии.
  • 9 Дъщеря ѝ Рая до краяяя😂😂😂

    7 2 Отговор
    Раяяя поемам го до краяяяя😂😂😂😂😂
  • 10 Тая е само за стоян златния😂😂😂

    8 3 Отговор
    И пиштова те ше я оправат😂😂😂😂
  • 11 сгур

    6 2 Отговор
    нищо не пишете за сестра и , постиженията и в живота и нейната мутра гледаме постоянно
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Чепатия чеп

    11 1 Отговор
    Ще я опъна като струна на цигулка Страдивариус
  • 14 Курволякът

    13 2 Отговор
    няма възраст и граници:)
  • 15 ПЕНКО

    14 1 Отговор
    ЗА ДА ИМА КЪДЕ ДА СЕ ЗАВЪРНАТ -ВЕЧЕ "УВИСНАЛИТЕ "- НИЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ : МЪЖЕ И ЖЕНИ -СМЕ ТУК !!!! ТРУДИМ СЕ В "ЛИШЕНИЯ " --НО ДЕЦАТА НИ СЕ ОБИЧАТ И ИГРАЯТ И УЧАТ ЗАЕДНО - И НИ ПРАВЯТ ЩАСТЛИВИ ...И НИЕ СЕ ТРУДИМ ЗА БЪЛГАРИЯТА НИ !!! А
    " ВРЪЩАЩИТЕ" СЕ ---ИСКАТ ПРИЗНАНИЕ ЗА "ГЕРОИЗЪМ " -ХА-ХА-ХА !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 16 Ianko

    8 2 Отговор
    И по-дръти съм плющял. Ама такъв смота.як като Тишката не съм срещал!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Ами така е

    7 2 Отговор
    Дърт терлик кво да прави между копринени жартиери освен в гардероба да събира нафталина
  • 19 Йосип Броз Тито

    15 2 Отговор
    Дърта слива. Хубавото и е взето... Това е, като да си вземеш стар издухан Мерцедес от Германия на 600 000+ км, който гори по една кофа масло и постоянно създава разходи...
  • 20 жОРО

    3 0 Отговор
    Жаба Жаба Жабуранааа... 100 си к*ра хванаа мушна ги набързо в широката си..
  • 21 Илиян

    5 1 Отговор
    Не я искат в Емирствата, много е дърта за там миската
  • 22 Брокер на срамни части ли

    2 1 Отговор
    Ххахахахах
  • 23 Съседа

    9 2 Отговор
    Надявам се на 39 да и дойде малко разсъдък и да започне да шофира по-разумно !!! До сега "прелитането" и с висока скорост в кв.Симеоново не е на добре (засичал съм я не веднуъж).
    Пред очите ми върна майка с количка от пешеходна пътека, защото майката реши да се върне с оглед сигурността на детето си, след като видя синия Range Rover да "лети" с висока скорост към нея !!!!!!!!!!!!!
    Подяволите говоря за квартални улици, не трилентови пътища !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!