Last news in Fakti

12 Август, 2020 12:08 10 081 22

Ето защо не трябва да се срещате със женен мъж

  • женен мъж-
  • връзка-
  • прелюбодеец

Връзката ви е обречена от самото начало

Ето защо не трябва да се срещате със женен мъж - 1
Снимкa: Shutterstock

Любовта често идва с много условия и трудности по пътя. Едно от тях е да се срещате с женен мъж. Това не е добра идея по няколко причини, пише az-jenata.bg. Ето 5 от тях:

Той няма да изостави семейството си

Ако живеете с надеждата, че любовта ви ще е като в романтичен филм и накрая вие и той ще заживеете заедно дълго и щастливо, грешите. В живота рядко се случва така. Вместо това вие винаги ще сте другата жена. Винаги ще се налага да се криете. Винаги ще трябва да мълчите и да не се доближавате до дома и близките му. Винаги ще бъдете пазена в тайна. Винаги ще споделяте празници и щастливи събития с приятели и близки, но без него. Такава връзка е немислима и много болезнена в истинския живот.

Животът ви ще бъде поставен на пауза

Ако имате афера с женен мъж, животът ви ще се придвижва напред, но не по нормалния начин. Не и по начина, по който винаги сте искали. Ако искате семейство, може би деца и нормален, даже скучен семеен живот, надали ще го получите от женен мъж, който дори не е в процес на развод. Докато стоите и се надявате, докато чакате той да изпълни безбройните си обещания някой ден да се отдаде само на вас и да напусне съпругата си, вашият живот минава ден след ден, а щастието така и не идва.

Самочувствието ви ще се снижи

Когато се срещате с женен мъж, той ще ви повтаря колко сте прекрасна и как не можете да се сравнявате със скучната му съпруга или партньорка. Това може би ще повиши самочувствието ви в началото, ще се усещате красива и харесвана, желана и дори обичана. Но в даден момент, когато времето започне все повече да минава, а той все по-малко да изпълнява обещанията си, самочувствието ви ще се понижи. Ще се чувствате сякаш не заслужавате любов. Ще се надявате, ще чакате, ще минава ден след ден, а той все няма да прави крачката, на която се надявате. Това няма как да не се отрази на самочувствието ви като жена.

Ще се чувствате самотни

Жененият мъж няма време за любовницата си във всеки един момент. Той има ангажименти към семейството. Винаги то е негов приоритет независимо дали все още изпитва обич към жената, с която е обвързан или не. Ако той не се е решил на съществена крачка към вас и не е предприел действия по раздяла, вие винаги ще се чувствате самотни, защото той няма да е с вас всеки ден, както би следвало при други обстоятелства.

Връзката ви е обречена от самото начало

Връзките с женени мъже се различават от обикновените връзки по две неща – в една нормална връзка между двама неангажирани с други хора партньори съществуват доверие и комуникация. При връзката с женен мъж тези два съществени фактора липсват. Нито можете да се доверите един на друг, нито можете да общувате открито. Вие знаете, че той е прелюбодеец. Тази мисъл не ви излиза от ума. Ами ако продължите връзката си заедно и той напусне жена си? Няма ли да изневери и на вас? Тези и още много въпроси ще ви преследват завинаги.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прави сте

    55 5 Отговор
    Сестра ми 2 пъти опита, но не успя! Но пък и направиха всеки по едно дете! Единия даже се измъкна и не го призна! Сестра ми понеже е мързелива и с голямо самочувствие, и ги товари на жената която ни е родила! Пък аз се изнесоха да не гледам простотиите и!
  • 2 Рон Джереми

    72 1 Отговор
    Затова - само с омъжени жени! С тях е супер.
  • 3 Оооо да

    44 4 Отговор
    Само женени жени и да знаете те нямат кокали ...!
  • 4 бобо

    42 10 Отговор
    Като сме женени, да не ни е газил влака? Има и друга гледна точка: От ергените, дето скитат къде ли не, можеш да лепнеш цял букет венерически болести. Докато жененият мъж е под надзора на жена си, и е безопасен в това отношение.
    Така че ние жените си няма да напуснем, но докато намерите някой, на когото да разсипете живота- заповядайте при нас!

    Коментиран от #7

  • 5 1225

    23 1 Отговор
    Ааа не сте прави! На една приятелка съпругът и избяга с Вельо- Чепика от наше село. И сега живеят дълго и щастливо. Дечица само си нямат, сиротинките, ама не спират да опитват да си направят барем едничко, та на стари години да им е утеха.
    Хехеххехе
  • 6 няма как!

    27 5 Отговор
    Статистически жените винаги са повече от мъжете.Тъй разликата трябва да избере:или монахиня или да се шляпа с женен мъж!

    Коментиран от #14

  • 7 Танчи

    12 19 Отговор

    До коментар #4 от "бобо":

    Вие женените би трябвало да се радвате на съпругите си и да им благодарите всеки ден, че са дали смисъл на живота ви, не дори да гледате други жени. Иначе големите свалячи ще си останат сами с чашката. Пък за нас жените има богат избор!

    Коментиран от #10

  • 8 Цецо

    8 0 Отговор
    Ех, Вени, пак си осветлила само едната страна... чакам те да напишеш (или копираш) нещо и за омъжените жени! :)))
  • 9 Ха ха

    19 1 Отговор
    Читавите мъже са малко и повечето от тях са вече заети. До малкото останали не може да се дореди всяка, така че изборът е труден - или женен, или с някой мърляв свободен.
  • 10 Бачо Киро

    10 5 Отговор

    До коментар #7 от "Танчи":

    Жените сте повече от мъжете. Куца ти математиката с избора... Добави и голямата част от омъжени... Въобще не се притеснявай за мъжката част, особено пък да четеш морал... Специално у нас вашият отбор е под всякаква критика... Че и сте без пари направо... Оправете си ценностите, тогава давай акъл...

    Коментиран от #11

  • 11 Танчи

    3 9 Отговор

    До коментар #10 от "Бачо Киро":

    А, аз изобщо не се притеснявам за вас, имате си глава на раменете и сами решавате дали да мислите с нея или не. Виждала съм много самотни мъже, но самотна приятелка, колежка, дори съседка, която да няма мераклии - не. И въпросът не е да мислиш само за пари и секс, една жена заслужава внимание, отдаденост, уважение, любов... ако някой е неспособен да ги даде, друг ще успее, не е нужно да се примиряваме. Изневяра - дотук е моят принцип, няма друг вариант. И между другото Бачо Киро е велик български революционер, носи името му достойно 😉.

    Коментиран от #18

  • 12 Баба Лилафка

    6 2 Отговор
    А с женен младеж може ли и мерцедес и други екстри.!
  • 13 буба

    7 5 Отговор
    Ми моя избяга при любвицата, така че...Второ, мъжете са като тоалетните - или заети, или ос-ани. Няма много избор принципно, за която търси. Аз съм пас. Нямам вече излишни нерви да ми ги късат мъжете.
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "няма как!":

    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....
  • 15 Хипопотам с прашки

    2 1 Отговор
    Ако имате съсетка , като мен и болести и куп други сериозни неудобства, такова,, чудовище,, рядкост...!
  • 16 Дааа

    5 2 Отговор
    Моя колежка омъжена и с две деца започна афера с женен мъж. Само ще кажа че в момента е сама,мъжът и се разведе щом разбра,прибра децата и я изгони от жилището така че жени мислете преди да се развържете

    Коментиран от #17

  • 17 Танчи

    8 4 Отговор

    До коментар #16 от "Дааа":

    Бързо ще си намери някой стига да иска, не я мисли. Иначе постъпката й не е хубава, но за да изневери явно нещо вкъщи й е липсвало. При достатъчно внимание, любов и уважение едва ли ще го направи. Но повечето мъже забравят че жената до тях не е даденост, а трябва да ни печелят с отношение всеки ден.

    Коментиран от #19

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Много ясно

    1 1 Отговор

    До коментар #17 от "Танчи":

    Именно. Обаче те са много прости!
  • 20 Б0клуци

    1 1 Отговор
    Мъжете, които са толкова несериозни и постоянно ходят на различна са страшни паразити. Не знаят кво искат.
  • 21 Г-н Принципен.

    3 1 Отговор
    За мен жена ми е единствената, но дали аз съм единственият божа работа, никога не съм изневерявал дори на гадже. Ние също искаме отношение и уважение, а да и СЕКС. Свидетел съм на изневери от всякакъв калибър и на двете страни, може би това е в основата, аз да не го правя. А колкото до изкушението то е навсякъде, предлагала ми се е жена много близка на жена ми, опазил ме бог, че някоя кукувица не ми беше изпила мозъка, че то възможности винаги има.
  • 22 Необвързан търси жена

    1 0 Отговор
    Всяка себеуважаваща се жена трябва да отиде при мъж , който си търси жена, а не да чака или да търси някой който не я цени или не я иска !