Last news in Fakti

14 Август, 2020 12:23 2 774 12

Наум Шопов с трогателно послание към любимата си

  • наум шопов-
  • теа-
  • любима-
  • годишнина

"Пораснахме заедно и искам да остареем така...", е написал докторът в Инстаграм профила си по повод годишнината им

Докторът-актьор Наум Шопов и неговата половинка Теа Минкова отбелязаха осмата година, откакто са заедно, пише dir.bg. По този прекрасен повод Наум Шопов сподели трогателен пост в Инстаграм профила си, с  който обяснява на Теа какво означава тя за него.

"Осем години заедно... Дали преди 8 години, когато те срещах в прословутия тунел на Софийския университет съм предполагал, че ще си един от най-важните хора в живота ми? Дали съм предполагал, че ти ще бъдеш моят най-добър приятел, най-голяма любов и най-силна подкрепа...Дали съм предполагал, че ти ще си единственото друго същество, на което ще мога да имам такова доверие? Тогава бях просто едно дете и не, че сега не съм, но вече си имаме наше детенце, най-прекрасната малка мишка на света. Благодаря ти за всичко това, защото когато те срещнах там, не бях човекът, който съм сега. Пораснахме заедно и искам да остареем така...", гласи посланието на младия доктор, което той е украсил и със сърце в края на текста.

View this post on Instagram

Осем години заедно... Дали преди 8 години, когато те срещах в прословутия тунел на Софийския университет съм предполага, че ще си един от най-важните хора в живота ми? Дали съм предполагал, че ти ще бъдеш моят най-добър приятел, най-голяма любов и най-силна подкрепа...Дали съм предполагал, че ти ще си единственото друго същество, на което ще мога да имам такова доверие? Тогава бях просто едно дете и не, че сега не съм, но вече си имаме наше детенце, най-прекрасната малка мишка на света. Благодаря ти за всичко това, защото когато те срещнах там, не бях човекът, който съм сега. Пораснахме заедно и искам да остареем така ♥️

A post shared by Д-р Наум Шопов (@shopov) on Aug 12, 2020 at 9:52am PDT

Наум и Теа от години наистина правят почти всичко заедно и не спират да показват на последователите си в социалните мрежи дори най-съкровените моменти от личния си живот. Те станаха родители на малката Амая на 5 декември миналата година, като скоро след раждането на бебето споделиха снимки с дъщеричката си в социалните мрежи и дори видео от болницата, в която Теа роди.

А за щастливото събитие, което ги очакваше, двойката "разказа" отново с пост в Инстаграм през юни 2019 г.

Наследникът на актьорската фамилия и приятелката му, с която се познават от училище, но любовта им пламва година-две по-късно по време на случайна среща в тунела на Софийския университет, се сгодиха през ноември 2018 г. Наум предложи брак на Теа навръх 26-ия ѝ рожден ден. Няколко дни по-късно Теа сподели в интервю за Dir.bg, че не прави планове за голяма сватба, а събитието ще е нестандартно и в тесен кръг и допълни, че са готови за "най-сериозното решение", а за нея това е да станат родители.

И ето че днес, осем години след началото на връзката им, Наум и Теа са вече родители на прекрасната Амая, но все още не са стигнали до сватба.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Напишете кода от картинката

    12 4 Отговор
    Дайте кърпичка..
  • 2 реалиста

    14 5 Отговор
    Местим ли задружно????
  • 3 Ама

    18 0 Отговор
    Какво ни интересуват тези двамата! Бойко ги засенчи с обръщението си, и няма кои да им обърне внимание.
  • 4 Наташа Винокурова

    5 1 Отговор
    Ох Вени каква трогателна драма. Разтопих се като паниран кашкавал с кори от баница
  • 5 Мара Мичковица

    7 0 Отговор
    Ред сълзи, ред сополи..вече съм друг човек!
  • 6 111

    8 0 Отговор
    Такива съкровени изповеди не се правят пред публика освен ако не са част от сценарий.
  • 7 Наташа Винокурова

    5 0 Отговор
    До коментар 6. Съвършенно вярно! Именно поради това и коментарът ми е такъв за тоя драматичен епизод
  • 8 ПРАВ СИ БРАТО

    5 0 Отговор
    НАИСТИНА,МНОГО МИЛО ПОСЛАНИЕ,ЛОШО НЯМА....АМА....ЗАЩО ТРЯБВА ДА ГО АФИШИРАШ НА ВСЕОСЛУШАНИЕ БЕ ПИЧ....?????
    МИ ПОДАРИ И ЦВЕТЯ,НАПРАВИ И ПОДАРЪК,ПОКАНИ Я НА РОМАНТИЧНА ВЕЧЕРЯ В ИЗИСКАН РЕСТОРАНТ И СИ СЕ ГУШКАЙТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ.......
    МА ДА БИЯ ТЪПАН,ЧЕ ИМАМ ГОДИШНИНА ОТ ЗАПОЗНАНСТВОТО С ЖЕНА МИ...СВАТБАТА....ИЛИ,ЧЕ МИ УМРЯЛ ДОМАШНИЯ ЛЮБИМЕЦ(както напоследък много хора го правят)....Е ТОВА МИ ИДВА В ПОВЕЧЕ И ИМ СЕ ЧУДЯ НА АКЪЛА НА ТАКИВА......??????
  • 9 Ввв

    1 2 Отговор
    Джендър сър!!!
  • 10 Петкова

    2 0 Отговор
    Не бъдете злобни.
    По добре да четеме за млади и влюбени отколкото за тъпите полиици
  • 11 незнайко

    1 0 Отговор
    Да са живи и здрави и да ни радват от екрана.
  • 12 Б латен А сечки

    0 0 Отговор
    Локум Шопов,. Бейби аз харесвам мъже