Last news in Fakti

18 Август, 2020 14:56 9 540 37

Госпожа Макрон показа стегнато тяло по бански (СНИМКИ)

  • еманюел макрон-
  • брижит макрон-
  • президент-
  • първа дама-
  • франция-
  • бански

Президентското семейство беше заснето от папараци по време на почивката им

Госпожа Макрон показа стегнато тяло по бански (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Стана традиция френското президентско семейство да отдъхва на море преди срещата на върха на страните от Г-7. Това се случи преди форума в Биариц, на който домакин беше Еманюел Макрон, както  и тази година, когато се очаква лидерите на най-напредналите в икономическо отношение страни да се съберат в САЩ през септември.

Макар тогава съпругата на френския президент Брижит Макрон успешно да избягваше папараците и бе заснета единствено по бяла риза и шорти, показващи стегнатите ѝ крака, това лято шансът се усмихна на ловците на кадри и те успяха да я щракнат по бански костюм на яхта недалече от остров Поркерол на Френската Ривиера. Мястото се намира между Марсилия и Ница. То е диво и достатъчно отдалечено от шумното крайбрежие. Може би двойката го е избрала, за да бъде само с приятели и да няма контакт с други хора в условията на пандемията от коронавирус, пише epicenter.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎😎 #brigittemacron #emmanuelmacron #lesmacron #macron #couplepresidentiel #vacances2020 #closer #voici

Публикация, споделена от Brigitte et Emmanuel Macron (@lesmacron) на Авг 7, 2020 в 4:08 PDT

 

От снимките на папараците се вижда, че президентът Макрон се е отдал на водни спортове. Той кара джет, разхожда се с платноходка и се пече на слънце само по къси шорти. Съпругата му понякога го придружава в разходките, но през останалото време предпочита да се отдава на слънчеви бани. За да сдобие с хубав тен, тя е облякла цял бански с дълбоко изрязан гръб. Той показва, че не само краката ѝ са в добра форма, в което всички вече са убедени, а и че по цялото ѝ тяло няма нито грам излишна мазнина. Това важи и за гърба, и за ръцете ѝ. Особено впечатление прави стегнатият бюст на първата дама, на който могат да завидят далеч по-млади жени.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🥰 #brigittemacron #emmanuelmacron #lesmacron #macron #couplepresidentiel #vacances2020

Публикация, споделена от Brigitte et Emmanuel Macron (@lesmacron) на Авг 13, 2020 в 4:19 PDT

Снимки на Брижит Макрон по бански се появяват за първи път, затова и предизвикват такъв интерес. Коментарите в социалните мрежи общо взето са единодушни, че 67-годишната дама изглежда още по-млада по бански, отколкото в прословутите си къси рокли. И тъй като фотосите са заснети от папараци, те несъмнено не са подправени и Брижит Макрон наистина изглежда така, както я е хванал обективът.

Мнозина се питат по форумите на какво се дължи перфектното тяло на първата дама на Франция.

Припомняме, че тя е с 25 години по-възрастна от съпруга си. Едната възможност е наследяването на добри гени. Другият, който не изключва първия, е полагането всеки ден на много усилия над себе си. И желанието да се чувстваш по-млад от истинската си възраст, естествено.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😎 #brigittemacron #emmanuelmacron #lesmacron #macron #couplepresidentiel #août2018 #vacances

Публикация, споделена от Brigitte et Emmanuel Macron (@lesmacron) на Юли 31, 2020 в 10:10 PDT


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бат Бойко нощния бандит

    41 11 Отговор
    Ще изневеря на Меркел с Макроновица.

    Коментиран от #10

  • 2 габровец от варна

    85 9 Отговор
    Ами аз видях само зъби и увиснали кожи стърчащи от бански....
  • 3 Ужас

    58 8 Отговор
    Не трябваше да виждам втората снимка.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Приказка

    69 4 Отговор
    Оказва се, че Тръмп и Макрон имат една и съща любима детска приказка - Червената шапчица. Само че, Тръмп харесвал момичето, а Макрон баба ѝ.
  • 6 На мъжъ ми гащите

    11 6 Отговор
    Поне е президентша, не се хвали, бяла е и няма гърбица, нито отпред, нито от зад...!
  • 7 гост

    23 6 Отговор
    Що ли погледнах ... сега цяла седмица няма да ми се иска ....
  • 8 1234

    35 7 Отговор
    Увисна като дюлгерски отвес. Макроновица си виси като бабичка, има кожа и фейс на бабичка и ... си е бабичка. Отвратително е...
  • 9 Алфа Ромео

    29 7 Отговор
    Мяса на мумия, виждал съм жени на нейните години с много по-добро тяло.
  • 10 бл.134 в Зап. парк

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "Бат Бойко нощния бандит":

    Ох, на дедо!
  • 11 цербер

    13 4 Отговор
    Баба Макаронка. Като нашите баби. Телесно,а не финансово.
  • 12 По-внимателно,

    24 5 Отговор
    че има хора със слаби сърца. Да видиш баба си по бански е страшно камо ли нощем в едно легло. Ужас! Чиста форма на некрофилия. Това явно само Макрон го може. Мумията се завръща.
  • 13 Танчи

    21 12 Отговор
    Госпожата изглежда добре/ нормално за годините си, няма как на 67 да изглежда като на 18. Пък и на нея едва ли ѝ пука и държи да бъде харесвана от някакви интернет кибици. А за да обижда един (смятащ се за) мъж, една жена относно възрастта ѝ, значи самият той е кръгла нула 😉.
  • 14 Обяснявам

    15 4 Отговор
    Макарон е ГЕЙ и като на Станишев са му намерили булка.На Станишев е по хубава щот никоя французойка не иска ГЕЙ!
  • 15 Ха ха

    15 5 Отговор
    Егати вампира.
  • 16 Точно така

    9 5 Отговор
    Права си, Танчи, само жените може да обиждат мъжете, като ги клюкарят от сутрин до вечер по всички възможни показатели...

    Коментиран от #23

  • 17 Asdfg

    19 4 Отговор
    Събиноооооо, къде видя стегнато тяло?
  • 18 АА1

    21 3 Отговор
    Гледах снимката на тази президентша и си мислех за нашата поп-икона Лили Иванова. Французойката е на 67г.,докато Лили е на...............,да кажем,пет-шест години отгоре.:))Спор няма-нашата изглежда в дрехи пет пъти по-добре. Брижит Макрон ще трябва още хляб да яде,докато стигне формата на Лили Иванова. А за това как и защо един мъж критикува или хвали външният вид на една жена,всичко е "строго индивидуално" за умственият му багаж. :)
  • 19 Смех !

    19 5 Отговор
    Баба и внуче на море !
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Смешно е да возиш стар мангал

    3 4 Отговор
    Пък и да не е, просто старица да возиш.е смешно...!
  • 22 Шопо

    2 5 Отговор
    Предпочитам агнешко пред овче...

    Коментиран от #24

  • 23 Танчи

    6 3 Отговор

    До коментар #16 от "Точно така":

    Обикновено мъжете си заслужават обидите с определени действия или бездействия😉. Жените също донякъде си ги заслужаваме (макар и много рядко) обаче има нещо дето се нарича кавалерство/ джентълменско отношение 😉. Понятие чуждо за средностатистическия Ганьо, после защо се хващаме с чужденци. Виж коментарите в темата и ще си отговориш.

    Коментиран от #25

  • 24 да де

    3 0 Отговор

    До коментар #22 от "Шопо":

    Ама агнетата бягат от теб 😞.
  • 25 АА1

    4 4 Отговор

    До коментар #23 от "Танчи":

    ......феминизъм. Защо ли....знаеш-щото така. Пак си размахала метлата с идеалите си. Ние,българските мъже,не сме се отказали от т.нар.кавалерско-джентълменски стил,но само за жени,които го заслужават. А не само да го искат-а насреща претенции и условия. Мисля,че яко подценяваш българина. Давай сега минус за коментара ми,но се замисли какво всъщност ти искаш от живота и съдбата.

    Коментиран от #26

  • 26 Танчи

    5 0 Отговор

    До коментар #25 от "АА1":

    Ха ха все така забавен си стари приятелю! Ако наричаш нормалността 'феминизъм', да нормална , така де, феминистка съм 😉. Жени, които го заслужават, кавалерското отношение, казваш го получават? А в случая г-жа Макрон, с какво не го заслужава? Позволила си е страшния грях да остарее и да продължи да живее? Дай ми пример за една жена, която е спряла времето и приемам, че си прав. Мнозинството от българските мъже няма елементарно уважение и обноски към жените, това е факт в и най-вече извън интернет. Научете се какво значи УВАЖЕНИЕ към жените, после ще дойде ред на всичко останало. А минус няма да ти давам, ако не промениш мисленето си, жените в реалния живот ще ти го дадат. Защо ли... щото така😉.

    Коментиран от #27

  • 27 АА1

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "Танчи":

    Ласкателка! Макар и прикрита. Всъщност,не една-две жени ще ти посоча,върху които Времето все още не е сложило своя отпечатък,макар да са близо до възрастта на Брижит Макрон. Моника Белучи е едната.А другата е Орнела Мути. Все италианки,....добре-Мария Каварджикова от българките. И къде прочете в предният ми коментар,че критикувам французойката или я наричам с обидни епитети. Как разбра,че мнозинството от българските мъже не струват?Дори и аз,като "средностатистически Ганьо" не съм по-различен може би,но си "умирам" да обучавам,или съветвам,направлявам или ако щеш-увещавам такива жени като теб...финни,елегантни,умни и красиви (може би) колко грешно разбират мъжете. Да си феминистка не е присъда,но в никакъв случай не те прави нормална. Дали си "отчаяна съпруга" или идеалистично мечтаеща за романтика,нежност,споделяне и доверие млада дама-няма значение. Преди ти го написах,сега пак ще го напиша: Не бързай да съдиш!

    Коментиран от #30

  • 28 Жокер

    12 2 Отговор
    Важното е че се обичат и са щастливи !
    Какво друго му трябва на човек ?
    По добре ли ще бъде ако до него е една кифла с празна тиква, която да го излага
  • 29 Директно:

    3 8 Отговор
    Крайно неприятна, изкукала бабичка и инфантилния й хомосексуален "съпруг".....
  • 30 Танчи

    6 0 Отговор

    До коментар #27 от "АА1":

    Всяка жена, без значение на какви години е, иска да получава изброените от теб романтика, нежност, споделяне и доверие, това означава ли че всички сме феминистки? Споменатите от теб жени наистина изглеждат прекрасно, никога не бих спорила, но времето да не е оставило отпечатък върху тях? Виж техни снимки на 20-20 и няколко, после виж сегашни, ще са различни. И тогава, и сега изглеждат супер, но малко или много времето е оставило следа. Но и те всички са актриси, външността е първостепенна. При г-жа Макрон не тя е главното, пък и тя изглежда нормално за годините си, не виждам да претендира за повече. Ти не си я обидил, факт, не теб визирах, просто виж повечето коментари в темата, все писани от български мъже. За които не съдя от една тема, в реалния живот некавалерското отношение изобилства. Ти може би си изключение, което е похвално, ако е така, но не променя общата картинка. А защо мисля така? Това виждам около мен, това виждам масово в интернет, който е някаква представителна извадка за България. Погледни новините за някоя жена тук и коментарите в тях. Обиди, обяснения колко не струва дадената жена или другият вариант, сексуални подмятания, как бихме я ... Това показва много неща, но не и джентълменски маниер.
  • 31 Реалист

    0 5 Отговор
    Дееева и геронтофила:)
  • 32 Макдоналдс има

    1 2 Отговор
    А Макрон няма.... природа..!
  • 33 Аз съм на 85години

    3 0 Отговор
    И искам,, сексолибоф,,... Боже какво внимание... във филмите се среща тази нежност и внимание, другото е,, извращения,,...!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 бай ой

    0 4 Отговор
    Тоз Макарон как докосва туй ниещо?
  • 36 Хитър Петър

    0 0 Отговор
    Не е лоша, ама от раменете нагоре само става за мандъерцане...абе френска му либоф
  • 37 Психар

    2 0 Отговор
    Не би трябвало да се говори с лошо за госпожа Макрон . Тя не е дала никакъв повод за това . Прави каквото може , годините и не могат да се скрият , и ние някога ще дойдем до там , ако доживеем. За това, никой нямаше да я говори , и обсъжда , кротко някъде щеше да си кара пенсията , ако в дъното на цялата суматоха , не бяха отклоненията на съпруга и Макрон. Има такъв психологически момент , неуверен млад мъж , със слаб тестостерон , макар и красив, след някой друг креватен провал с негови съученички , се травмира на психическа основа , и тук идва на помощ , "мама Бриджит" със своя огромен житейски опит , едновременно , като психолог , търпелива и любяща , да му върне увереността , и мъжествеността . Проблема е такъв , че такъв мъж развива и зависимост , и дори не може после да го прави с друга , пак на психическа основа . Та не плюйте , и не обиждайте госпожа Макрон , такива жени по същество са светици , и проблема "не е в нейният телевизор" както се казва . Тя е направила така , че "телевизора" на Макрон отново да светне и заработи.