Last news in Fakti

14 Октомври, 2012 10:04 1 947 1

Руснаците харесват любовта в офиса

  • любов-
  • секс-
  • работно място-
  • офис

Връзките на работното място са все по-често явление, поне в Русия, където една трета от населението признава, че е имало сантиментални отношения с колеги, показва ново изследване, цитирано от БГНЕС.

Освен това с нарастването на равенството между половете изглежда, че все повече жени поемат инициативата за започване на любовна връзка с колега. "Никой не може да знае точния брой на сантименталните връзки на работното място, но за съществуването им има различни причини - руснаците прекарват все повече време на работа. Така офисът се превръща в техен дом, а къщата - в място за пренощуване. Мястото, където човек живее, храни се, твори, изкарва си прехраната, социализира се, обикновено покрива и други нужди като сексуалните", заяви руският сексолог Евгений Кулгавчук.

За "забранената любов" между колеги в офиса допринасят също така корпоративните тържества, където се раждат много връзки, допълни експертът. Той отбеляза, че обикновено мъжете правят първата крачка за започване на любовна връзка, но "с феминизирането на мъжете и омъжествяването на жените" в Русия и в останалия свят именно дамите поемат инициативата в свои ръце.

"Често колегите държат връзката си в тайна, но в последните години се забелязва тенденция на легализиране на романите на работното място", заяви Кулгавчук. Връзките в офиса, независимо от семейното положение на участниците в тях, могат да траят дълго време, ако колегите се привличат не само в сантиментален план, смята сексологът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 топчо

    0 0 Отговор
    има една стара поговорка - там където си вадиш хляба не си вади ..я