Необходими продукти:
1 ананас
2 супени лъжици масло
1/2 чаена чаша захар
Начин на приготвяне:
Обелете ананаса и го нарежете на произволни парчета, пише Framar.bg. Разтопете маслото в огнеупорен съд, оваляйте парчетата ананас в захарта и ги сложете в маслото.
Изпържете на силен огън от всички страни, докато получите тъмнозлатист цвят (около 8 - 10 минути), разклащайки често тигана. След това извадете плода в чиния, а в тигана налейте малко вода (3 супени лъжици). Разбъркайте, затоплете бързо и веднага полейте ананаса.
Поднесете десерта с бита сметана или сладолед.
Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 CFC
10:07 28.08.2020
2 Телякът 🐷
06:39 29.08.2020