15 Октомври, 2012 12:38 2 293 0

Джен кани бивша свекърва на сватбата си

  • дженифър анистън-
  • сватба-
  • свекърва-
  • кани

Дженифър Анистън покани майката на Брад Пит – Джейн, на сватбата си, съобщи британското издание „Сън”.

Актрисата останала близка с бившата си свекърва и решила, че няма да е справедливо да не я покани на церемонията, на която ще се врече във вярност на актьора Джъстин Теру. Това е още една причина Анджелина Джоли да изпитва негативизъм към бившата на бъдещия си съпруг.

"Дженифър иска Джейн на сватбата си. Тя е по-близка с нея, отколкото със собствената си майка Нанси и смята, че така е правилно", разкри запознат източник пред изданието.

"Джейн е щастлива, че Дженифър откри щастието отново. В последните седем години тя винаги беше готова да я съветва по телефона и лично да я подкрепя, така че не би пропуснала сватбата й за нищо на света", сподели източникът.

Дженифър Анистън и Брад Пит се разведоха през 2005 г., малко преди актьорът да обяви публично връзката си с Анджелина Джоли.

Анистън сподели, че поддържа добри взаимоотношения със своя бивш, но най-вероятно няма да го покани на сватбата си, защото смята, че присъствието му ще бъде напрягащо. Освен това, ако той доведе Анджелина и шестте им деца, разходите за храна ще нараснат главоломно, отбелязва със сарказъм британското издание „Сън”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА