Last news in Fakti

15 Октомври, 2012 13:43 1 945 1

Том Круз иска да си върне Кейти, отказва се от сциентологията

  • том круз-
  • начин-
  • кейти-
  • търси-
  • сциентология

Том Круз търси начин да се събере с бившата си съпруга Кейти Холмс. Той е готов да се откаже от сциентологията в името на Кейти, съобщава списание „Пийпъл“

Актьорът, чийто шестгодишен брак с 33-годишната Холмс приключи през август, е готов да скъса връзките си със сциентологията след 20 години, прекарани в нейното лоно, защото се почувствал съкрушен след раздялата си с Холмс. 50-годишният Круз беше женен и за Никол Кидман от 1990 до 2001 г.

"Сега той загуби най-ценното нещо в живота си и разбра, че макар сциентологията да не навреди на успеха му в бокс офиса, тя стана причина за края на не един, а два негови брака. Когато Кейти му даде документите за развод, това беше ужасяващо и сурово събуждане", разкри близък до актьора.

Том Круз има шестгодишна дъщеря Сури от брака си Кейти Холмс. Негови приятели съобщиха, че се е дистанцирал от религията и от месеци не са го виждали на службите или на неделните проповеди. 

"Той изгуби Никол, а сега и Кейти и дъщеря си. Винаги е използвал техники на сциентологията, но сега осъзна, че те не работят в брака. Том вече не иска да бъде момчето от постера на сциентологията. Мнозина смятат, че той се оттегля, защото сциентологията го е разделила с Кейти", допълва още източникът.

Според запознати шансовете Холмс да се върне при Крус значително нарастват, ако той се откаже напълно от сциентологията.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Никито Иванов

    0 0 Отговор
    сетила се Мара