Last news in Fakti

18 Октомври, 2012 10:56 1 563 2

80% от мъжете: Идеалната жена - да готви

  • жена-
  • готвене

Учените направили перфектния портрет на идеалната жена с помощта на анкета, в която участвали само представители на силния пол, предаде АФП.

Специалистите подредили по важност качествата, които трябва да притежава идеалната жена.

На първо място 80 на сто от мъжете смятат, че перфектната избраница трябва да има идеални кулинарни таланти, тоест да умее да готви вкусно.

След това се нареждат чувството за хумор и любовта към децата и животните. На четвърто място е способността да изслушва и да се жертва в името на любимия.

Критериите на мъжете обаче не свършват само дотук. Красотата и сексапилът също са много важни фактори за силния пол.

Оказва се, че мъжете не смятат гърбавия нос или кривите зъби за "чар", както се опитват да се успокоят представителките на срещуположния пол. Чак след това мъжете нареждат интелекта и способността на приятелката им да води разговор.

Спокойният нрав също не е за пренебрегване. Господата не си падат по жени с буен и неуравновесен характер, или поне не и за сериозна връзка.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 XXX

    0 0 Отговор
    Абе не знам, но факт, че все повече от жените са супер дебели и ролите се размениха тотално. Шантава еманципация. Гледам ги, ходят си по улицата, пушат повече от мъжете (което е много грозно...), не искат да чистят, нито да готвят. От 8 колеги в службата, 3 изпълняват тези задължения. OK, лоше няма в поделянето на работата, обаче то при тях е ежедневие. Тъпото е, че все пак жените (в конкретните случаи) не са извели ролята да се скапват от бачкане и да донасят повечето пари в домакинството. Какъв е извода ли? Ами просто се разглезиха много и правят каквото си искат. Ядат, пият, пушат и само по молета, и магазини (но не за храна, а за обувки и дрешки). Тотална нархия настана.

    Обаче якото е, дори е доказано, че мъжете са по-добри и в готвенето. Използват усета си и се получават добре нещата. Аз рядко си готвя и не знам какви количества подправки трябва да се слагат, но също добре ми се получава. А и сами виждате, че кулинарните предавания или "шефовете" са 95 % мъже!!!

    А и още нещо се сещам, понеже ме разпали статията. Наскоро във Факти.бг четох, че най-разсейващият фактор по време на шофиране (отново доказано) е не телефона, а познайте кое - жената. Да, жената. Особено като започне да ти писка за най-малката простотия.

    Хайде със здраве и не се давайте да ви командорят само.
  • 2 Станимир Дойчинов

    0 0 Отговор
    Тия учени не са от българия - явно (франсета са).
    Те в България 99% от дамите могат да готвят и на съпрузите им дреме за тая им способност.

    Слушаите батю ви:

    за България идел за жена по следните критери:

    1.секс
    2.отношение (приятелско, мило)
    3.външен вид(гледа се от долу на горе и то в гръб)
    4.отношение към децата/домът

    некой нещо против?